Hur ofta ska du använda japanska kuddar avgiftning fot?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-12
Överallt vi vänder dessa dagar, finner vi varningar om gifter, föroreningar och andra dolda faror för vår hälsa. Det är inget nytt --- begreppet "avgifta" har funnits sedan urminnes tider. Varje kultur har sina egna metoder från den ayurvediska vattnet renar till Zen begreppen rensning andetag. En av de nyaste som skall saluföras den japanska Detoxifying Foot Pad, fästkuddar vars tillverkare hävdar kommer att dra gifter från kroppen genom fotsulorna. För att åstadkomma detta ska man placera kuddarna på fotsulorna varje kväll innan sänggåendet.

Du behöver :
vaselin
. Vitamin E olja.
Tandborste.
Mascaraborstar.

Ingredienser

Det är mycket svårt att sätta fingret på vilka ingredienser som på japanska Detoxifying fotstöd. Det Kinoki Foot pad, till exempel listor bambu vinäger och "homeopatiska ingredienser. " Men den senare inte är i mer detalj, och inga belopp anges, vilket gör oberoende kliniska studier mycket svårt.

Produktspecifika påståenden

Enligt en webbplats kinesisk kultur, "Produkten fungerar enligt principen att trädstammar , som består av många små rör skall kunna dra vatten och näring genom rötterna och upp till alla andra delar av trädet. "De extrapolera att eftersom de olika delarna av fötterna är anslutna till olika delar av kroppen, bör toxiner dras ut på samma sätt näringsämnen dras till ytan av trädet. Dessa gifter är förmodligen vad sätta på kuddar mörka.

oberoende testresultat

De flesta av detox kuddar för närvarande finns på marknaden innehåller trä ättika --- brukar destilleras från bambu --- som blir mörka när de utsätts för vatten. Även destillerat vatten, som innehåller inga gifter, kommer att visa foten kuddar mörkbrun. Ett April 11, 2008 segment av ABC: s "20/20" med John Stossel visat detta, som gjorde en privat undersökning av S. Varney av KQED radio i Kalifornien, rapporterade den 18 augusti 2008.

Anvisningar för användning

De flesta fot detox kuddar rekommenderar att du använder dem en gång om dagen i 3 till 5 veckor för att vara helt avgiftade.

Fördelar Nackdelar

På den positiva sidan, tyder anekdotiska bevis en positiv placeboeffekt, och personer som använder foten kuddar tror att de mår bättre. Om du inte är allergisk mot trä ättika eller något av övriga innehållsämnen du ser anges på förpackningen, kan du använda dem så ofta du vill eftersom de kommer att ha någon egentlig effekt på dig.

Den negativa sidan är kostnaden. I september i 202C en låda av mul kuddar var så mycket som $ 35,00.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:liv ledningsmetoder

Relaterade artiklar


 • Vad innebär det att vara 80 utplånas?
 • sätt att tillkännage en graviditet morföräldrar
 • hypothyroid symptom hos barn
 • information om ammande kvinnor under graviditeten
 • mäns sexuella sjukvård
 • hur man läser diagnoser på din laboratorietest beställning
 • Vad händer efter hysterektomi?
 • Botox metoder
 • om hormon obalanser i flickor
 • effekter av att sluta preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com