hur man förebygger akne i alla åldrar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-21
Denna artikel handlar om hur man förhindrar utbrytning i alla åldrar. Jag kommer bara att diskutera de mycket grundläggande stegen här som alla lätt kan följa. Hope, hjälper den här artikeln
1
Drick ett glas rent vatten varje morgon. Drick tillräckligt med vatten under dagen tills din kropp kan be om inte mer! Det betyder inte att du måste dricka ett visst antal glasögon, betyder det att du dricker mycket vatten under dagen. Kom ihåg att dricka för mycket vatten är också skadligt för din hälsa.
2.
Tvätta ansiktet med en välkänd produkt som måste ha salicylsyra med koncentration på 0,5 till 2%. Det exafoliates hud och bli av med döda hudceller. Bensoylperoxid är en annan akne behandling som finns tillgänglig över disk från mellan 2,5% till 10% koncentration.
Några av mina favorit akne behandlingar är Neutrogena, Clean Clear, Aveeno och Biore.
Tie tillbaka håret borta från ansiktet. Ärmarna bör vara borta från palmer. Skölj hela med varmt vatten (öppnas porerna). Häll ut rätt mängd rengöringsgel eller skum (på flaska) och se till att gnugga ditt ansikte försiktigt med fingrarna och handflatan kring kinder, haka, runt läpparna, borta från ögon, näsa och panna. Skölj ansiktet efter en till två minuter med varmt vatten. Gör samma steg en gång till men denna gång skölja ansiktet med kallt vatten! Detta kommer att stänga porerna på huden. Pet torka ansiktet och halsen (om det var tvättade). Låt det lufttorka några minuter och lägg toner med en bomullstuss (använd inte toalettpapper!) Försiktigt över hela ansiktet och halsen. Undvik områden runt ögonen! Slutligen återfuktar ditt ansikte och hals enligt anvisningarna. Den här gången omfattar områdena kring ögonen. Fuktighetskräm är bra om du har fina linjer.
3.
Upprepa föregående steg en gång på morgonen och på kvällen innan du somnar. Skölj ansiktet endast med ansikte tvätta minst tre gånger om dagen (jag rekommenderar på eftermiddagen).
4.
Undvik behandlad och fet mat. Undvika att äta kryddig grejer. Undvik att dricka läsk och någon dryck med massor av socker. Ät mycket grönsaker och frukter. Ät husmanskost så mycket som möjligt!
5.
Stressa inte över lite frågor! Livet är inte perfekt och det är mycket bättre om du inser detta så snart som möjligt. Jag brukade oroa dig över minsta lilla saker som om saker och ting inte gick hur jag planerat det! Håll dina bekymmer för de frågor som ditt barn inte mår bra i skolan eller sjukdom i familjen eller förlust av arbetet. Försök alltid att hålla fast vid din positiva inställning, bidrar detta eliminerar negativa känslor, som endast leder till ett stressigt liv.
6.
Få gott om sömn på natten åtminstone från sex till åtta timmar. Se till att du är trött nog att somna och huvudet är tömmas ur dagens bekymmer. Vissa människor tycker att lite tupplurar under dagen mer användbara. Du är välkommen att göra det men se till att du inte över sömn under din naptime! Se till att skölja ansiktet efter uppvaknandet.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man undviker H1N1

Relaterade artiklar


 • hur man kan enkelt spara pengar på receptbelagda läkemedel
 • information om ammande kvinnor under graviditeten
 • Fakta om ögonfärg
 • normala syre nivån på en persons
 • fosterutveckling på vecka 22
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
 • kirurgi-menopaus
 • lekutrustning säkerhet
 • urinvägsinfektion hem behandlingar med tranbär
 • naturliga sätt att få arbetskraft hemma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com