hur man känner igen tecken och symtom av marijuana användning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-22
Marijuana är också känd som cannabis, pot och ogräs för att nämna några. Det är en olaglig drog som ofta rökt, men kan ätas. Tyvärr är barn utsätts ofta för denna drog under sin skolgång och år college. Att lära sig att känna igen tecken och symptom på marijuana användning kan enkelt med några få steg
1.
Marijuana har en distinkt doft vid rökning som ofta kan känna doften från andedräkten eller kläder personen har på sig. Var uppmärksam på lukt sand du kan märka en rök lukt som inte luktar helt rätt.
2.
Titta på ögon barn eller en vuxen du misstänker av marijuana användning för rodnad. Marijuana orsakar förändringar i blodkärlen i ögat som orsakar m till rött. Detta är ofta täckt upp med hjälp av ögondroppar så var medveten om nyligen börjat ögondroppar används.
3.
Reda på om det har skett en brist på motivation nyligen i barnets liv eller vuxen som du misstänker kan vara med marijuana. Detta läkemedel kommer ofta resultera i minskad motivation inom områden som vanligtvis var intressant.
4.
Leta efter tecken på ökad aptit. Marijuana användning stimulerar aptiten och kommer att resultera i mer mat konsumeras på en ökad grund. Barn går ofta genom tillväxt sprutar och kommer att kraftigt öka sin konsumtion av livsmedel under denna tid så se till att överväga detta.
5.
Avgöra om barnet eller en vuxen har haft de senaste förändringar i sättet de beter sig som överdrivet hemlighetsmakeri. Ofta barn som använder marijuana för att dölja drogen eller objekt som är associerade med dess användning. Barn och vuxna kommer också att försöka täcka upp sitt narkotikamissbruk genom att ljuga, undvika eller ändra ämne.
6.
Utvärdera den grupp av vänner som barn eller en vuxen har. Har denna grupp av vänner ändrats nyligen? Är teser vänner människor som är förknippade med att hamna i problem. Ofta människor introduceras till marijuana i skolan genom att bli vän med en ny grupp människor.
7.
Skaffa ett urinprov från ditt barn att ha en drog skärmen utföras om du misstänker marijuana . När rökt, kan marijuana påvisas i urinen 1-4 veckor efter dess användning beroende på hur ofta du använder.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man håller barnen säkert från läkare kontor bakterier

Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå vikten av att få en dilaterade näthinnan tentamen
 • normal baby vikt vid födseln
 • Hur lång tid efter en LH-stegringen gör ägglossning du?
 • stadier av utveckling av ett mänskligt foster
 • geriatriska massage förmåner
 • spädbarn trast symtom
 • hur man läser diagnoser på din laboratorietest beställning
 • hur stärka ditt botten
 • hur man undviker H1N1
 • hur man vänja sig bära kontakterna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com