liv ledningsmetoder

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-12
I dagens snabba samhälle, många människor har svårt att hantera sina liv. Det är lätt att sprida sig tunt som ger så mycket energi som möjligt till en rad olika områden eller att bara inrikta sig på en till nackdel för allt annat. När livet blir upptagen, blir det särskilt viktigt att hålla ordning på och använda vissa viktiga tekniker liv förvaltning

Du behöver:.
Vaselin
. Vitamin E olja.
Tandborste.
Mascaraborstar.

Balance

Även om det kanske inte är realistiskt att fördela din tid och energi till alla delar av ditt liv, är det fortfarande viktigt att upprätthålla balansen. Till exempel, även om arbetet är din högsta prioritet, är det nödvändigt att ta hand om dig själv fysiskt och känslomässigt för att utföra tillräckligt på jobbet. Om du inte få tillräckligt med sömn eller äta näringsrik mat, kommer du inte att kunna fungera vid mycket hög kapacitet.

Var smart

Om du måste ta med arbete hem, avsätta utrymme för ett hemmakontor. Gör inte fungerar i sängen så att sovrummet kan förknippas med avkoppling och vila bara. På kontoret dock göra det mer bekvämt genom att dekorera den med familj bilder. Använd schemalagda raster och lunch. Om din arbetsdag tillåter, lämnar kontoret för lunch. Ät utomhus och ta en promenad. Få din endorfiner upp mitt på dagen kommer att förhindra att eftermiddagen lågkonjunktur.

Tid för dig själv

Vad gillar du att göra för kul? Ge näring till dessa intressen. Gillar du att koppla av på en bekväm stol med en bra bok? Vad sägs om ett bubbelbad? Dessa verksamheter kanske inte verkar viktig i ett större perspektiv, men de kommer att hjälpa dig behålla en hälsosam känslomässig och mentala tillstånd, vilket gör dig mer effektiv i varje område av ditt liv.

Support System

Många som har problem med att hantera sina liv gillar inte att vara beroende av andra människor. Medan det finns olika grader av relationer har vi familj och nära vänner som vill hjälpa till när tiderna blir tuffa. Det är nödvändigt att ha en inre cirkel av relationer att luta sig mot när livet blir överväldigande

Organisera dig

del av hanteringen av livet är väl att organiseras. Kaos leder till ytterligare stress. Bär en elektronisk eller fickformat kalender så att ditt schema lätt kan hittas. Detta bidrar till att eliminera dubbel-bokning. Ha en whiteboard upp hemma för att skriva din att göra-listan. Du kommer att känna åstadkommit som du korsar objekt från listan. Detta kommer också att föregå med gott exempel att odla en organiserad livsstil till din familj.

Handlingsplan

Finns det ett visst mål du vill träffa? Skriv upp det och skapa en handlingsplan. De åtgärder som behövs för att uppnå dina mål. Omvärdera planen regelbundet för att lägga till steg eller eliminera allt blivit onödig. Kontrollera dina framsteg. Skapa ett collage eller klippa ut bilder på det önskade målet. Tipsa någon om det så hon kan hålla dig ansvarig för att uppnå det.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur får jag matkuponger?

Relaterade artiklar


 • Hur man överlever en karantän
 • majonnäs behandling för löss
 • gör det själv tarm rengöra
 • hur man får billiga vaccinationer för ditt barn
 • spädbarn refluxsjukdomen
 • Hur krympa Myom
 • fungerar ricinolja för att framkalla förlossningen?
 • Hur man känner igen sexuella övergrepp mot barn
 • hur du kan hjälpa ditt barn bära sina glasögon i skolan
 • Varför använder folk preventivmedel?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com