löss behandling som dödar löss & gnetter utan att lyfta

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-23
Löss behandlingar är tillgängliga över disk eller via recept. Om du har löss, är en av dessa behandlingar rekommenderas för att döda löss och gnetter så de kan lätt tas bort. Nits fastnar på hårstråna och är extremt svåra att komma ur håret om du bara försöker ta bort dem genom att plocka ut dem

Permetrin

Permetrin är den aktiva ingrediensen i over-the-counter löss mediciner som Rid och Nix. Permetrin finns som schampo eller creme skölj att använda på hår, och en lotion att använda på kroppen, för att döda löss och gnetter. Applicera produkten i enlighet med etikett riktningar. Detta kräver vanligtvis att du använder Creme Rinse i fuktigt hår och låt att produkten ska fungera i 10 minuter före sköljning. Den permetrin schampo skall tillämpas på torrt hår. Coat håret ordentligt med schampo, låt den vara på i 10 minuter och skölj sedan. Creme skölj och applikationer schampo kan behöva upprepas i sju dagar. Ansök permetrin lotion på ren torr hud. Omfatta alla områden av din hud helt, låt verka i minst åtta timmar och sedan tvätta av. Body Lotion bör vara effektiva efter en ansökan.

Malation

Malation är en receptbelagd behandling för att döda löss. Det säljs under varumärket Ovide. Ansök Ovide i torrt hår. Applicera tillräckligt för att blöta håret ner till hårbotten. Låt medicinering för att torka på håret. Efter åtta till 12 timmar, skölj bort medicinering och schamponera håret. En andra ansökan ska inte krävas, men om det behövs, kan Ovide appliceras igen efter sju dagar.

Lindan

Lindan används när andra behandlingar har misslyckats. Det finns en potentiell risk för allvarliga biverkningar som kramper när du använder detta läkemedel så det är inte den medicinska behandlingen av valet för att döda löss och gnetter. Lindan skall tillämpas på torr hud. Våt hud påskyndar absorptionen av läkemedlet och kan vara skadligt. Täck huden från halsen till botten med fötterna med Lindan och låt den verka i åtta till 12 timmar. Tvätta medicinering av inom tolv timmar efter applikationen eftersom lämnar den på längre kan framkalla krampanfall. Lindan bör endast användas en gång.

Nits

Efter att döda löss och gnetter, kan du ta bort dem med nit kam som medföljer produkten du använder. Enligt University of Maryland Medical Center, kan det hjälpa att ta bort nits lättare om du ansöka diskmedel eller olivolja i håret eller kamma först bidra till att göra nits mindre klibbig. De har också råd med en kam metall finetooth snarare än de vanliga plast NIT kam.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vad är missbruk sjukdom?

Relaterade artiklar


 • hur man skyddar barn från leksaker med bly
 • bebisar och sköldkörtelproblem
 • svår prostatacancer symtom
 • hur man kan bli av med hudbristningar på brösten efter graviditet
 • beteendeförändringar med Medelhavsdieten
 • Vad innebär det att upptäcka?
 • sätt att hjälpa en cancerpatient
 • symptom på att vara gravid i femte månaden
 • biverkningar av gestagener
 • tidigt Graviditet och gas
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com