naturliga Stretch Mark avlägsnande

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-14
Bristningar, som är rosa eller lila till färgen, visas normalt på armar, lår och mage. Dessa märken är mycket vanliga hos gravida kvinnor, och kan blekna med tiden. Även om Mayo Clinic rapporterna finns det inte bevis för att naturliga alternativ är effektiva, vissa människor svär att behandlingar som kakaosmör och aloe vera att minska uppkomsten av dessa problem fläckar

Cocoa Butter

För år människor har använt kakaosmör för att minimera uppkomsten av hudbristningar. Detta åtgärda suger in det översta lagret av huden, gör det möjligt att nå det andra hudlagret och reparera skador som orsakats av hudbristningar.

Aloe Vera

Aloe vera kan också hjälpa märken reparera stretch. Prova att blanda Aloe Vera gel med lite olivolja, och gäller för hudbristningar.

Kaffe Skrubba

Skapa en mild exfolierande av mala kaffebönor och blanda dem med en tesked vatten. Gnid in blandningen på det drabbade området i ett par minuter, torka sedan bort med en varm tvättlapp. Detta hjälper exfolierar döda hudceller, och reparera skador som orsakats av hudbristningar.

andra naturliga produkter

Förutom ingredienser du har i ditt skafferi, finns det naturliga Stretch Mark produkter på marknaden. Vid köp av dessa produkter, leta efter objekt som innehåller grapefrukt, aloe vera och olivolja. Dessa produkter är vanligen finns på ditt lokala apotek eller naturlig mat butik.

När man ska ringa en läkare

Trots att hudbristningar är inte en fara för din hälsa, kan de orsaka förlägenhet och obehag. Om den naturliga behandlingar hjälper inte dina hudbristningar, tala med din läkare. Enligt Mayo Clinic, krämer såsom Retin-A kan förbättra utseendet på hudbristningar som är sex veckor eller senare. Laserbehandling och microdermabrasion kan också ge några synliga resultat. Eftersom dessa förfaranden är kosmetiska i naturen, kommer de flesta försäkringsbolag ger inte täckning, så se till att fråga om kostnader.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man kan bli av manliga jäst infektioner

Relaterade artiklar


 • täta urinvägsinfektioner
 • mentala utvecklingen av ett spädbarn i sin första 3 år
 • mäns sexuella sjukvård
 • perimenopausal problem
 • Hur snabbt kan man bli gravid efter en förlossning?
 • hur man kan förebygga H1N1 (svininfluensan)
 • majonnäs behandling för löss
 • Hur ofta ska du använda japanska kuddar avgiftning fot?
 • Syftet med muskelsystemet
 • fakta om ADHD hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com