verksamhet för undervisning i första hjälpen

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-04
Har grundläggande kunskaper i första hjälpen kan rädda ett liv. Illustrera den kompetens och vikten av förstahandsinformation med en praktisk verksamhet som överskrider lärobok lärande. Återskapa potential verkliga nödsituationer och har elever försöker hantera dem. Montera första hjälpen kit och diskutera i detalj värdet av varje objekt. Sprida kunskap utanför klassrummet med handgjorda första hjälpen guider. Lär dig att rädda ett liv med HLR utbildning. Möjligheterna att förstärka första hjälpen utbildning är oändliga.

Du behöver:
recept för p-piller
. Vatten.

Akut Trail

Inrätta en sekvens av nödsituationer längs en viss rutt. Detta kan ske längs omkretsen av ett klassrum om det behövs, men det är bäst bedrivs ute. Längs vägen har flera olika personer med olika former av krämpor som kräver första hjälpen kunskap att behandla. Olika områden kan omfatta någon som lider av förgiftning, benfrakturer, brännskador, ankelstukning, små och stora nedskärningar, och någon som satt i halsen.

För varje område har en mängd olika material som kan användas för att ordentligt hand om offret. Se till att inkludera några felaktiga leveranser för att distrahera och förvirra deltagare. Varje elev eller grupp av studenter bör utvärderas på deras förmåga att bedöma situationen, följa rätt sätt och ta itu med frågan.

Montera First Aid Kit

Supply fallet och en mängd olika material som behövs och inte behövs på ett effektivt första hjälpen-kit. Låt eleverna att sätta samman sina egna kit med allt material de önskar. Omedelbart efter de är klara, meddelar en nödsituation i ett annat rum och har studenterna tenderar till räddningstjänsten. Låt eleverna utvärdera sina val och avgöra om de hade rätt material, och vad deras val borde ha varit.

First Aid Guide

Många människor lär sig bäst när undervisningen. Efter instruera klassen i olika första hjälpen tekniker, har eleverna ihop en detaljerad, illustrerad första hjälpen.

De bör beskriva hur korrekt att identifiera situationer och behandla olika medicinska akutfall. Den instruktions guide bör innehålla förteckningar över nödvändiga förnödenheter, steg-för-steg-instruktioner och illustrationer. Inkludera en ordlista på slutet med viktiga telefonnummer och definitioner av vokabulär termer som stukning, frakturer, kvävning och skärsår.

HLR-utbildning

Vuxna, barn, spädbarn och djur alla kräver olika metoder för HLR. Utbilda studenter de olika stegen för en eller flera av dessa kategorier och använda plast dummies att träna på.

Om möjligt, boka en amerikanska Röda Korset instruktör att undervisa en kurs vid din anläggning. Amerikanska Röda Korset erbjuder nationellt erkända certifieringar för studerande som slutför sin HLR kurser.

Aktiviteter online

Det finns många webbplatser som erbjuder första hjälpen-verksamhet simulering. Till exempel har BBC: s webbplats (bbc. co. uk /hälsa /first_aid /first_aid_non_flash /index. shtml) en rad detaljerade åtgärder som täcker ett brett akuta ämnen, bland annat olycksplats rekreation, elstötar, skallskador, näsblödning och återupplivning.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Syftet med muskelsystemet

Relaterade artiklar


 • om hormon obalanser i flickor
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • hur man rengör och lagrar kontaktlinser
 • hur man kan minska rökning bland ungdomar
 • varför är menstruationscykeln undertryckta under graviditeten?
 • hur man kan förebygga H1N1 (svininfluensan)
 • leversjukdom steg
 • osteoporos hip övningar
 • användningsområden för Vicks Vapo gnugga
 • post ägglossning symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com