hur man bli gravid med en 38-dagars menscykel

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-27
Du måste vara ägglossning för att bli gravida. Att förutse ägglossning kan ibland vara lite knepigt på grund av onormal cykler. Den genomsnittliga menstruationscykel varar ungefär 28 dagar. Om din cykel är 38 dagar istället för 28, du kan fortfarande bli gravid. Du kan även använda samma förutsägelse tekniker som en kvinna med en genomsnittlig cykel, du bara måste justera en del av siffrorna i din gissning process

Du behöver:
Kalender
. . Basala kroppstemperaturen termometer .
Ägglossning prediktorn.


1.
Notera den första dagen av din senaste mens. Räkna fram 38 dagar att ta reda på när du ska starta din nästa period. När du hittar den beräknade starten av nästa period, räkna baklänges med 14 att få veta ungefär när du bör ha ägglossning.
2.
Notera livmoderhalssekret. När du har ägglossning, bör du ha en flytningar som är tydlig och stretchig, ungefär som en rå äggvita.
3.
Var uppmärksam på din kropp. Många kvinnor känner obehag bäcken på ena eller andra sidan när de har ägglossning.
4.
Övervaka din kroppstemperaturen med en basal kroppstemperatur termometer. Dessa termometrar mäter kroppstemperatur bättre och mer detaljerat än vanliga themometers. Om du märker en temperatur spik på 0,5-1,6 grader, kan du just har avslutat ägglossning. Om det är nära till din beräknade dagen för ägglossning och du inte har haft en topp ännu, du kanske inte har ägglossning eller att du kan vara närvarande ägglossning.
5.
Använd en sats ägglossning prediktor . Du hittar dessa produkter på apoteket. De mäter hormonnivåer att ange om du har ägglossning.
6.
Delta i samlag. Om du tittar på dina cykler under en period och kan lista ut ett mönster för ägglossning, är den bästa metoden att ha sex en gång per dag under fyra till fem dagar fram till ägglossningen. Även om du inte kan peka ut ägglossning, är en bra tumregel att ha sex två till tre gånger i veckan varje vecka för att öka dina chanser att ha samlag under den tid du har ägglossning.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:sen ägglossning symtom

Relaterade artiklar


 • Vad betyder det att kulturen ett embryo?
 • Fakta om serotonin
 • hur du gör dina ögonfransar att växa
 • tecken och symtom på mono i barn
 • skabb hos spädbarn
 • hur man känner igen tecken och symtom av marijuana användning
 • sex veckor gravid symptom
 • läkemedel som orsakar håravfall
 • hur man minska rynkor på händerna
 • känsla illamående & klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com