hur man hittar den bästa tiden att bli gravid

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-19
Den bästa tiden att bli gravid är när en kvinna är fertil eller snart ska fruktbar-det är den enda gången i hennes cykel som hon kan föreställa sig.

Precisera denna fertila tid kommer att hjälpa ett par tänka snabbare än att bara vänta på naturen ha sin gång, eftersom de kan missa att möjligheternas fönster i flera månader utan att inse det.

En kvinna kan lära sig att läsa hennes kropps tecken eller använda en Fertilitetsmonitor att sätta fingret på den bästa tiden att bli gravid
1
börja studera grundläggande Fertilitet Awareness, som erkänner att det finns tre faser av den kvinnliga cykeln: Fas I är MÄTNING, fas II är tiden fram till och inklusive ägglossningen, och fas III hänvisar till dagarna efter ägglossning innan nästa cykel börjar
2
Pinpoint fas II, viktigast ägglossning, varje månad. . . Som ledde fram till ägglossningen, är fruktsamheten tecken noteras i uppkomsten av livmoderhalscancer slem som blir allt stretchig och tydlig som ägglossning närmar sig. Basala temperatur, tagit på vakna på morgonen med en speciell termometer är lägre före ägglossningen och stiger därefter. Genom att erkänna tre dagar innan ägglossning, har du räknat ut din personliga bästa tiden att bli gravid.
3.
Spela in din vakna basala temperatur och dagliga slemhinnor tecken, liksom de dagar du försökte tänka på en fertilitet diagram. Du kommer att börja se mönster av slem ökar i antal och blir mer lik rå äggula före ägglossningen och sedan torkar upp efteråt.
4.
Utnyttja den bästa tiden att bli gravid genom att försöka bli gravid under tiden för bördiga slemhinnor. Efter den fertila tid har gått, slemhinnor torkar upp och de basala stiger temperaturen. För kvinnor med en 30-dagarsperiod längd, att de bästa dagarna föreställa brukar ligga på ca dagar 13 till 18.
5.
Granska din fertilitet diagram i slutet av varje cykel. Hitta en mentor mer erfaren med Fertilitet Awareness Method för att hjälpa dig att utvärdera den bästa tiden att bli gravid få dina egna personliga mönster. Kolla lokala naturlig familjeplanering klasser för djupgående hjälp, eller online TTC (försöker bli gravid) forum för mer avslappnad hjälp.

Tips och varningar


 • Fertilitet Medvetenheten metod, Sympto-termiska metoden, naturlig familjeplanering, och Creighton modellen är alla utmärkta metoder för att spåra din fertilitet tecken och hitta den bästa tiden att bli gravid.
 • flesta friska par blir gravida inom sex månader, om ett år går utan resultat, är det dags att se en fertilitet specialist.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur du skyddar dina knän när du använder trappan

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en flexibel Cold Pack
 • mäns sexuella sjukvård
 • vad är neuropati?
 • ibuprofen vs Tylenol
 • hur du skyddar ditt barn från H1N1 (svininfluensan)
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
 • örter för att hjälpa rökare att sluta
 • hur man lär sig tecken på och upptäcka alkoholism
 • hur man kan bli av manliga jäst infektioner
 • hur man minska risken för RSV
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com