naturliga sätt att gå in på arbetsmarknaden

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-17
Efter 40 veckor eller mer av graviditeten arbetskraft välkomnas smärta att uthärda. Det är förståeligt att kvinnor skulle vilja få sitt arbete och gå vidare till den nya fasen i livet, komplett med baby. Lyckligtvis finns det naturliga sätt att göra detta

Du behöver:. .
Ett barn med smutsiga eller germy händer
Massor av tvål.
en diskbänk med rinnande vatten.

När förmå

Många kvinnor är oroliga för att gå in arbetskraft när barnet har stannat sitt välkomnande och gått förbi förfallodagen. Enligt Mayo Clinic ska du bara försöka inducera förlossningen om barnet om två veckor över förfallodagen. Barnet kanske inte är redo att avsluta i rätt tid, men, vänta längre än två veckor kan komplicera en vaginal förlossning, eftersom barnet kan ha vuxit för stora. Andra skäl för att inducera är om du har en vaginal infektion, ett redan befintligt medicinskt tillstånd som gör det nödvändigt för arbete, om ditt vatten har brutit men du är inte med värkar, om barnet har slutat växa, är det moderkakan försämras eller om det inte finns tillräckligt fostervatten runt barnet.

Vandring

En av de bästa och enklaste sätten att få din kropp i arbete är att ta en promenad. Den svängande rörelse av dina höfter och bäcken, och gravitationskraft på barnets kropp kommer att uppmuntra barnet att komma i position. Dessutom hjälper promenader lindra smärtan av värkarna.

Samlag

Det är förmodligen det sista du tänker på, men att ha sex hjälper dig att gå in arbetskraft. Enligt Dr Spock. com, innehåller sperma prostaglandiner, vilket kan stimulera sammandragningar och att du går in i arbetsmarknaden.

Akupressur

Ett annat säkert sätt att få arbetskraft är att använda akupressur. Kroppen har två punkter graviditet tryck, en i bandet av tummen och pekfingret och den andra är ungefär fyra fingrar bredder över insidan fotleder. Nyp försiktigt mellan tummen och pekfingret, gnugga i 30 till 60 andra och vila i 1 till 2 minuter eller mellan värkarna. För din fotled, fast tryck på plats. Om det gör ont eller känns anbud, så har du hittat rätt punkt i tryck. Tryck på plats ordentligt och gnid under värkarna, vila när nedgången har upphört.

Fler metoder

Det finns andra sätt att få arbetskraft, men hälso-tjänstemän delas på effektivitet och säkerhet av dessa metoder. Dricka 1-2 matskedar ricinolja kan göra dig gå in i arbete utan också ge din svår diarré, sätta barnet riskerar att andas in avföring under förlossningen. Stimulera dina bröstvårtor också fungerar men kan resultera i en lång och utdragen arbetskraft och kan farligt sänka barnets hjärtfrekvens. Stick med kön, promenader eller akupressur för att säkerställa de säkraste arbetskraft.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:psykologi för att hjälpa barn lära sig förtroende

Relaterade artiklar


 • symtom på hypotyreoidism under graviditeten
 • Vilka livsmedel är höga i fiber för småbarn
 • läkemedel som orsakar håravfall
 • tidigt Graviditet och gas
 • hur man ska leva till 100 år gamla eller mer
 • hur man kan stoppa hicka med torrt socker
 • hur man får prov hälsokontroller gratis
 • spädbarn hudsjukdom
 • Hur få lavemang arbete?
 • återkommande öroninflammation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com