spray behandlingar för värmevallningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-03
Värmevallningar är ett vanligt symptom på klimakteriet. Inte alla kvinnor upplever dem dock de kvinnor som klagar av värmevallningar beskriva dem som otroligt obehagligt och, ibland, obekväma

Förvara kylspray

När du letar efter en flaska att lagra dina spray i, leta efter en flaska som är gjord av PET-plast. Andra mjukare plaster kan ätas bort av några av de ingredienser som används i kyl sprayer. Det är också viktigt att du har alla ingredienser i förväg för att göra spray, inklusive en pipett för att sätta eteriska oljor i mixen.

Ingredienser du behöver

För att göra spray behöver du rosenvatten, som samt lavendel eterisk olja och /eller pepparmynta eterisk olja. Tillsätt åtta droppar av varje essentiell olja till lavendel vatten. Du kan lägga en mindre mängd av varje essentiell olja, beroende på dina personliga preferenser. Vissa människor föredrar att bara använda pepparmynta eller att bara använda lavendel, föredrar eller att lägga till fyra droppar av varje, i stället för åtta droppar av varje. Lek med blandningen och hitta en blandning som är tilltalande för dig. Sätt upp på sprayflaska och skaka flaskan kraftigt. Denna blandning är enkel att göra och kan blandas upp när som helst. Det är redo att använda så snart den är blandad.

Vad är Spray inte fungerar?

Det är viktigt att komma ihåg att kylspray inte fungerar. Om detta är fallet kan du vara helt olycklig. Se till att du skaka flaskan väl före varje användning. Om sprayen hjälper värmevallningar, det finns förmodligen inget behov av ytterligare medicinsk vård. Om inte, kanske du vill boka tid hos din läkare för ytterligare bedömning.

Det finns flera olika behandlingsalternativ som finns. Din läkare kan prata med dig om alla de alternativ som finns och förhoppningsvis hitta ett behandlingsalternativ som kommer att vara till nytta för dig utan att störa din dag till dag liv. Livsstilsförändringar och hormonbehandling kan vara till nytta för dig vid behandling av värmevallningar och andra klimakteriebesvär.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hygien aktiviteter för barn

Relaterade artiklar


 • olika typer av allergi mediciner
 • alkoholmissbruk diagnos
 • Vad innebär det att upptäcka?
 • blodtryck tricks
 • hur man kan bli av prostatit
 • träning tips för tonåringar
 • tips för att förmå labor
 • biverkningar av gestagener
 • ibuprofen vs Tylenol
 • sjuka hus-syndrom och astma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com