symtom på jäst infektioner i penis

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-13
Jäst infektioner är ofta som en kvinnas tillstånd, men sanningen är att män kan upphandla, liksom. Män är mindre benägna att få jäst infektioner, men när de gör så kan de vara lika obekvämt som en kvinnas svampinfektion. Lyckligtvis kan jäst infektioner i penis behandlas enkelt när du känner igen symtomen

Orsaker

Jäst infektioner orsakade canida bakterier. Normalt män har ett visst motstånd till jäst infektioner på grund av hur deras könsorgan bildas. Män ofta kontrakt jäst infektioner genom samlag med en kvinna som har en redan. Långvarig användning av antibiotika eller ett immunförsvar brist kan också leda till en svampinfektion i penis.

Klåda

En av de första tecken på att du har en svampinfektion i din penis är en plötslig ökning av klåda. Candida är en jästsvamp som svamp, och det kommer att göra din penis kliar, särskilt runt spetsen. Oavsett hur stark lust att skrapa blir du bör undvika att repa eftersom det kan irritera området ännu mer.

Smärta och rodnad

Om du har en svampinfektion i din penis, kanske du märker också att chefen för din penis är öm. Huden på ollonet kan vara torr eller sprucken. Detta beror på att svampen är att torka ut huden där. Du även kan känna ett visst brännande eller ömhet vid försök att kissa ut ur ollonet.

Blåsor

I vissa fall har en svampinfektion i din penis kan manifestera sig i små blåsor nära toppen av penis. Som huden på penis blir mer och mer irriterad, utgör den små blåsor. Som tillstånd försämras, blåsor bryter ofta öppen. När blåsor bryta, kan de sekret blod, pus eller andra vätskor.

Ansvarsfrihet

En likhet mellan manliga och kvinnliga svampinfektion är ansvarsfrihet. I vissa fall kommer det att finnas ett luktfritt, vitt, knottrig ansvarsfrihet i samband med en svampinfektion i penis. Detta utsläpp jämförs ofta med keso. Ansvarsfrihet en manlig svampinfektion är sällsynt, dock, och det är möjligt att ha en infektion utan några utsläpp alls.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:healing försök med stämgaffel

Relaterade artiklar


 • sjukdomar i det reproduktiva systemet
 • beteendeförändringar med Medelhavsdieten
 • Hur är en koloskopi gjort?
 • Vad är en normal menstruation?
 • normala syre nivån på en persons
 • hur man bli gravid med klomifen & hCG injektioner
 • hur man kan övervinna kvinnlig sexuell dysfunktion
 • historia acetylsalicylsyra
 • spädbarn hudsjukdom
 • sätt att hjälpa en cancerpatient
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com