hur man köper clomid

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-30
Clomid är ett läkemedel som traditionellt ges för att kvinnans äggstockar producera fler ägg och ägg som är friskare i kvalitet. En kvinna kan ta Clomid om hon vill ha ett barn. Clomid vanligen tas mellan tre och fem dagar under en kvinnas menstruationscykel. Medicineringen också är känd som klomifencitrat och kan köpas på många olika ställen
1.
Ha oskyddat sex under sex månader till ett år. En frisk kvinna under 35 år ska kunna bli gravid inom sex månader. Kvinnor över 35 kan ta upp till ett år att bli gravida. Om du inte är gravid efter att ha gått samlag, boka tid hos din läkare.
2.
För att köpa Clomid behöver du ett recept. Efter att ett möte, tala med din läkare utförligt om dina ansträngningar att bli gravid. Många läkare kommer att rekommendera lågteknologiska ansträngningar först, såsom Clomid.
3.
Titta på recept noggrant. Det borde ha dosen belopp, namnet på den förskrivande läkaren, hur många gånger du ska ta läkemedlet och hur länge. Om någon av denna information saknas, kontakta din läkare för att du tar rätt mängd av läkemedlet.
4.
Ta recept till apoteket. Vissa medicinska planer skall täcka Clomid och vissa inte. Vissa planer kan också kräva att du betalar ett samarbete betala för medicinen.
5.
Köpa medicin. Clomid är en liten vit tablett att de flesta läkare rekommenderar att ta på natten. De flesta läkare kommer att börja du med en 25 till 50 mg piller. Biverkningar som kan uppstå från den medicin omfattar värmevallningar, torrhet i slidan, ömhet i brösten, illamående och trötthet. Om den första omgången av medicinering inte fungerar, kan din läkare öka dosen. Clomid bör inte tas för mer än sex månader.
6.
Du kan också köpa medicin på nätet eller utomlands. En typisk dos av Clomid kostar oftast under $ 100 per månad i september 2009. Användare kan ha möjlighet att få medicinering billigare från andra källor, såsom apotek postorder. För att köpa Clomid, online mest postorder apotek kommer att kräva en faxad kopia av recept samt läkarens telefon-och faxnummer. Du kanske också kunna få den medicin om du inte har recept från läkare. Detta kan dock vara farligt eftersom du inte vet vad som finns i medicin. Användare bör vara mycket försiktig när man hanterar utomlands apotek.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hem rättsmedel för snabba botemedel svampinfektion

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en solbränna från klåda
 • vad är ryggmärgsbråck?
 • mobiltelefon torn faror
 • är Cat Scratch Fever smittsamt?
 • Hur krympa Myom
 • olika stadier av graviditeten
 • vad är intrauterin insemination?
 • spädbarn blåskatarr
 • amoxicillin och svampinfektioner
 • graviditet frågor om tvillingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com