fördelarna med surrogatmamma

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-09
. När infertilitet eller oförmåga att bli gravid genom naturlig eller konstgjord väg förhindrar ett par från bär ett barn, är surrogatmoderskap ett alternativ de kan bedriva för att göra denna önskan gå i uppfyllelse

Typer av Surrogacy

Först av allt, de surrogatmoderskap processen innebär faktiskt en av två metoder: Traditionell Surrogacy och Graviditetsdiabetes Surrogacy. Graviditetsdiabetes surrogatmödrar behandlar surrogatmamma som mer av en bärare för det befruktade ägget, hon är i huvudsak en inkubator som används för att utveckla det inseminerade ägget som redan har blivit befruktade. I denna metod, kommer avsedda föräldrar använder ägg av mor och spermier från fadern. I fall den planerade mamma är infertil, inte har fungerande äggstockar eller har ett genetiskt ärftliga sjukdom, kan paret välja att använda en givare ägg och befrukta det med faderns spermier innan det inseminerats i surrogat.
traditionella surrogatmödrar Metoden kräver surrogatmamma för att använda hennes egna ägg som sedan befruktas med sperma prov på avsett fadern under ägglossningen.
I båda fallen måste surrogatmamma genomgå en artificiell insemination förfarandet. För en traditionell surrogatmödrar transportören genomgår en IUI eller intrauterin insemination förfarande, medan det i en graviditetslängd surrogatmödrar processen kallas in vitro fertilisering eller IVF.

Framgångsfrekvens

Den naturliga nyttan av att använda en surrogatmamma är framgången sats i samband med befruktningen processen. De som ofta söker hjälp av en graviditetslängd surrogat är kvinnor som har upplevt svårt att utforma på grund av vissa komplikationer. Surrogacy ger avsedd föräldrarna en mer framgångsrik väg till att bli "gravid". Enligt 2009 års statistik publiceras av Surrogacy911. com, är den genomsnittliga relativa framgången av ett levande födelsetalen i en graviditetslängd surrogatföräldraskap mellan 20 och 30 procent per cykel, medan de levande födelsetalet för en traditionell surrogatmoderskap är mellan 5 och 15 procent per cykel .

Hälsofördelar

För de som är avsedda mödrar som väljer en traditionell surrogatmödrar på grund av en ärftlig genetisk sjukdom som de medför, ger surrogatmödrar paret en möjlighet att få en delvis biologisk och friskare barn. De hälsofördelar kan också vara fördelaktigt att en planerad mamma som har några medicinska problem som diabetes eller njursjukdom, där en fullgången graviditet skulle bli livshotande för henne och det ofödda barnet.

Biologiskt Yours

För många par vill de bara ha ett barn som biologiskt är relaterade till ett eller båda av dem. När de har uttömt alla fertilitet sätt, och skulle föredra att inte överväga att anta, är surrogatmoderskap som en av de sista alternativ att göra detta begär en möjlighet. Också i det fall att paret beslutar att fortsätta surrogatmoderskap för en andra eller tredje gången, ger dem möjlighet att skaffa barn som skulle vara biologiskt släkt med dem samt deras syskon.

Medverkan i graviditet

En annan fördel med surrogatmödrar är graden av inblandning att de avsedda föräldrarna kan få under graviditeten och födseln av deras barn. Den exakta graden av engagemang är en känslig faktor av graviditeten som bör diskuteras med den avsedda surrogat innan de börjar den insemination processen. Totalt, i motsats till den typ av relation tillåts i en sluten antagande kan föräldrarna upprätta vanligtvis en hemsökelse schema och närvara prenatal möten med deras surrogat. Denna typ av förhållande låter alla inblandade parter att njuta av resan mot föräldraskap-tillsammans.

Statens lagar

som fattar beslutet att fullfölja detta alternativ är svår, och bör inledas med försiktighet. Det finns många fördelar med att denna praxis kan det finnas många begränsningar också. Det första steget du måste ta är att forskning era respektive statliga lagar som reglerar surrogat. De flesta stater har särskilda lagar om huruvida praxis surrogacy ens är tillåtet, förutom om surrogat kan kompenseras eller inte. Särskilda stater, som New York, North Dakota och Texas, förbjuda även surrogatmoderskap för alla ogifta par.
Om lagarna i ditt tillstånd är oklara eller outtalade vi rekommenderar att du rådgör med en advokat innan du fortsätter.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:fakta vänster om vänsterhänta kontra högerhänta personer

Relaterade artiklar


 • typer av leukocyter
 • mögel exponering behandlingar
 • vad som orsakar bröst ömhet?
 • hur man kan slå endometrioisis 85 - hur man kan förbättra sexuell aktivitet efter livmoder hysterektomi
 • hur man känner igen tecken och symtom av marijuana användning
 • de bästa sätten att hantera värmevallningar
 • effekter av att sluta preventivmedel
 • CDC influensa skott riktlinjer
 • hur man kan stoppa fötterna från klåda
 • allergier och öroninflammationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com