hur fungerar mineralolja för att inducera förlossningen?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-17

Effekterna av mineralolja

Mineralolja är en biprodukt av petroleum destillation. . Det används i babyolja och som en lätt smörjmedel och laxermedel och finns i Drug Stores. Den irriterande effekter av mineralolja i tarmen brukar också irritera livmodern, som är i närheten. Magkramper som orsakas av användning av mineralolja kan utlösa uteruskontraktioner, om barnet är sikt och livmoderhalsen är mjuk. Ricinolja och beskär saft har liknande effekter.

användningen av laxermedel av kvinnor för att uppmuntra arbete är en urgammal metod som är populärt idag eftersom standarden obstetrik ofta ingriper när graviditeten går längre än 40 graviditetsveckor. Mödrar föredrar att försöka hem rättsmedel innan de utsätts för mer invasiva sjukhus förfaranden. Många läkare kommer att rekommendera laxermedel och andra rimligen säkra metoder för att starta arbetskraft hemma.

Förvänta sig resultat på sex timmar

Om det kommer att fungera, kommer den fulla effekten av mineralolja inträffar sex timmar efter intag, så om arbetskraft inte startar då, det kommer inte att hända. Om värkarna uppträder, vänta och se om de fortsätter och bli starkare innan du rusar till sjukhuset. De kunde sluta när effekten av mineraloljan avtar.

Ta mineralolja i Morning

två uns av mineralolja första sak på morgonen, efter en god natts sömn, är den bästa tiden att använda denna laxermedel för att stimulera arbetsmarknaden. På så sätt är mamma mindre risk att bli utmattad om hon inte leverera förrän natten.

Varning

Fråga din vårdgivare innan mineralolja för att starta förlossningen. Den laxerande effekt av mineraloljor kan vara mycket stark, och kan göra att påsen med vatten att bryta. Om detta händer när avföring kraftfullt är att bli utvisade, finns det en risk för att bakteriell infektion kommer att överlämnas till barnet.

Fortsatt användning av mineralolja block absorption av näringsämnen såsom B-vitaminer och vitamin A, D, E och K. Det rekommenderas för kortvarig användning.

användande av mineralolja för att inducera arbetskraft kommer att resultera i diarré, som kan orsaka uttorkning. Vätskor bör ersättas med mycket vatten, juice, örtte eller sportdrycker.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:risk för missfall: första trimestern av graviditeten & tyngdlyftning

Relaterade artiklar


 • gynekomasti diagnos
 • tecken och symtom på lågt blodtryck på ett barn
 • hur man gör en flexibel Cold Pack
 • klimakteriet med halsbränna
 • biverkningar av gestagener
 • frågor om den 17: e graviditetsveckan
 • typer av spelproblem
 • riktlinjer för behandling KOL
 • Information om öronen
 • hur man tränar yoga i din lilla vardagsrum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com