hur man får gravid-baby-göra grunderna

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-27
. Om du är redo att bli mamma sedan läsa dessa följande tips om befruktningen och lär dig allt du behöver veta om att bli gravid
1.
För att du ska bli gravid och bli gravid, måste du ha förståelse för när du är mest och minst bördiga. Använd följande metoder för att hjälpa bäst avgöra när är en bra tid att börja försöka.
2.
Föra en planeringskalender rekord och markera den första dagen av din mens och sedan den sista dagen i den . Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om du har en vanlig 28-dagars cykel eller en oregelbunden ett. Om din menstruationscykel är på den reguljära 28 dagar, därefter den bästa tiden för dig att börja försöka är kring tiden för din månatliga ägglossning. Ägglossningen inträffar 14 dagar efter dag en av dina sista perioden. Du är mest fertil sedan.
3.
Var uppmärksam på din livmoderhalssekret. Förändringar i livmoderhalsen kan hjälpa dig att bli gravid genom att ange när du är mest eller minst fertila. När det är tjockt och grumligt det är ett tecken på att du är minst fertila. Hal, tydliga slem (som oftast är tillverkad efter ägglossning) signaler fertilitet och när du är mest kan faktiskt bli gravid.
4.
Gå till ditt lokala apotek och köpa ett OTC fertilitet kit . Dessa paket mäta förekomsten av vissa hormoner som befolkar i din urin när du är mest fertil. Fertilitet kit är ett bra verktyg och mycket användbar när man försöker för en baby. Det fungerar i allmänhet på samma sätt som ett graviditetstest och görs lätt för kvinnor att använda.
5.
Slutligen, försök att hålla koll på din kroppstemperatur. Spela in din dagliga temperaturen på en kalender (ta det medan du är i vila, helst varje morgon innan du börjar din dag) och uppmärksamma spikar eller ökar under hela månaden. Din temperatur bör vara konsekvent på de flesta dagar men öka med en grad på de dagar du är mest fertil (efter ägglossning).


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man kan hjälpa ett barn med en feberkramper

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av med hudbristningar på brösten efter graviditet
 • vad är efter klimakteriet?
 • hur man ger enheter preventivmedel till tonåringar
 • 12 steg till alkohol återhämtning
 • blod fakta
 • förhållandet mellan depression och alkohol
 • Du kan färg håret när man är gravid?
 • vad är orsakerna till ledstelhet?
 • graviditet och amning risker cancer
 • hur man dödar munsår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com