statsbidrag för vård av äldre i hemmet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-25
När det gäller att få bidrag för äldreomsorg i hemmet, det finns ett antal utmärkta program och bidrag att välja mellan. Vissa program erbjuder bidrag och medel för äldreomsorg i hemmet är statliga drivs medan andra är federalt drivs och kan användas för att förbättra kvaliteten på äldreomsorgen. Bidrag finns för medicinska kostnader och utgifter, för att få hjälp med mat och för att få hjälp med kostnader i samband med kläder och husrum. Vissa bidrag erbjuder i-hemsjukvården ekonomiskt stöd och pengar för aide hemsjukvård.

Du behöver:
liten del eller hela längden på navelsträngen, sparas antingen när stubben lossnar från barnets navel eller när man skär från moderkakan
. .
70% alkohol lösning eller väteperoxid.
Bomullstussar.
Papper tallrik eller Teflex skärmen (överdragen plåt som används i livsmedel dehydrators).
Duk, aska, örter eller andra kulturellt lämpliga ämnen.
Keepsake låda eller plast återförslutningsbar påse.

Medicare

Medicare är en federal program som erbjuder bidrag för täckning av kostnader för läkarvård och recept. Några personliga och frihetsberövande vårdbehov täcks och beskrivs i Medicare politiken ges till berättigade personer. Detta program är öppet för personer över 65 år och för personer yngre än 65 år som ett kvalificerat handikapp. Om du har en end-stage renal disease, är du berättigad till Medicare oavsett din ålder. Medicare kan sökas av att lämna in ansökan och alla handlingar som krävs. Detta program hjälper täcka avgifter för sjukhusens bäddavdelningar, skickliga vårdhem, hospice och hemsjukvård samt behandling inom öppenvården. Förebyggande tjänster för att säkerställa optimal hälsa också omfattas. Ett receptbelagt läkemedel plan erbjuds med programmet också.

Medicaid

Medicaid är också ett program som kan hjälpa till med äldreomsorg i hemmet kostnader. Programmet drivs av statliga och federala regeringen och hjälper till att betala för utgifter för medicinsk dem som omfattas och faller inom vissa inkomster riktlinjer. Ibland är hemsjukvård tjänster som omfattas. Detta program kan sökas genom att kontakta din statens Medicaid byrå. Dina inkomster och tillgångar kommer att avgöra din rätt, och du kan bli skyldig att lämna in dokumentation för bevis på inkomst och hemvist. Detta är ett utmärkt program som hjälper minska kostnaderna för recept, läkarbesök och några omvårdnad /hemsjukvård medhjälpare besök.

Äldre amerikaner lagen

äldre amerikaner lagen är federalt baserat program som särskilt skapats för att erbjuda äldre samhällsbaserade och at-home tjänster som hjälper de äldre att upprätthålla sitt oberoende så länge som möjligt. Lokala och statliga myndigheter erbjuder bidrag och finansiering genom Aging Network, som sedan ger näring program för at-home äldre personer, program för indianer och program för äldre som har låga inkomster. I hemmet erbjuds till äldre personer som behöver extra omsorg, och inkomst rätten inte fördefinierad. Programmet riktar sig till människor som är 60 år och äldre.

Federala bidrag för minoriteter

Några äldreomsorg bidrag erbjuds minoriteter för långtidsvård. Till exempel är det Äldreomsorg initiativet Long Term Care Grant Programmet som erbjuds till stödberättigande indianer som behöver extra medel för mat, kläder, läkarvård och husrum. Bidraget erbjuds och 12 kvalificerade personer och är kopplad till ett pris tak på $ 75. 000. Detta och många andra äldre bidrag vård kan identifieras på den federala Grant hemsida, federalgrants. com.

Landsbygdens Assistance Center

Ett besök på landsbygden Assistance hemsida, www. raconline. org, kommer att avslöja ett antal statliga bidrag för vård av äldre i hemmet. Bidrag är tillgängliga, baserad på de stater som beviljar erbjuds i och äldreomsorg bidrag kan söka genom att undersöka frågor om åldrande av staten eller av sponsorn. Varje bidrag beskrivning förklarar vad som täcks av bidraget och som är berättigade. Vissa stater har äldreomsorg bidrag som hjälper komplettera intäkter för att täcka grundläggande behov såsom tak över huvudet, kläder, läkarvård och mat. Fullständig information om hur man ansöker om bidragen också erbjuds på webbplatsen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:när du ska använda progesteron creme

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till ständiga hicka?
 • pediatriska genetiska sjukdomar
 • nyfödda viktnedgång efter förlossningen
 • Hur progesteron arbete?
 • bmi information
 • kan blockeras rör orsaka falskt negativa graviditetstest?
 • biverkningar av långvarig användning av miralax hos barn
 • dieter & näring för barn
 • Vilka uppgifter av ben i kroppen?
 • hur man kan hjälpa ett barn med en feberkramper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com