hur man använder den klara vätskan diet för illamående

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-31
När du har en runda kräkningar, att det sista du vill tänka på är att äta.

Men när ditt illamående beror på en allvarlig sjukdom som influensa, är det oerhört viktigt att fortsätta att äta och hålla kroppen så stark som möjligt.

Din kropp kommer att acceptera vissa livsmedel mycket lättare än andra när din mage är upprörd.

Denna artikel innehåller den klara vätskan Diet, som avser att gradvis återinföra kroppen till mat medan kämpar en släng av illamående

Du behöver:.
Olika matvaror-se artikel.
.


1.
Första inta vätska. Det är mycket viktigt att hålla uttorkning efter inrättandet av, och du kommer att göra detta genom att smutta på vatten långsamt.

Ännu bättre än vanligt vatten är en vätskeersättning som du enkelt kan göra genom att blanda 3 msk vit socker med 1 tsk salt, och tillade att till 1 liter vatten.
2.
Så snart kräkningar sätter in och du smuttar på din vätskeersättning, börjar den klara vätskan Diet till återinföra mat till magen. Du kanske inte vill äta, men denna diet är utformad för att hjälpa din mage emot mat, steg för steg.

Ta ett steg i taget, och gå långsamt och försiktigt. När du kan tolerera ett steg, flytta upp ett steg till nästa måltid. Om du har ett bakslag, drop ner ett steg
3
Steg ett:. . Vätskeersättning och något av följande:
popsicles, ginger ale, te, buljong, vatten, Jello-O, juice
4
Steg två:. . till steg ett, lägga till någon av följande: salta kex, vitt ris, vanligt vitt rostat bröd, vanligt (utan smör , etc) utan skinn bakad potatis, baby ris spannmål.
5
Steg tre:. till steg två, lägga till något av följande: Kyckling nudelsoppa (konserverade, färska eller paket), någon konserverad frukt
6. .
Steg fyra: till steg tre, lägga till något av följande:. proteiner som fisk (alla slag, färska, frysta eller konserverade, ägg eller kött (alla slag, färska, frysta eller burk)

7
Steg fem: Till. Steg fyra, lägga till något av följande:. fullkornsprodukter, smör, olja, mjölk, ost, andra mejeriprodukter, rå frukt
8 .
Ät minst 6-8 måltider per dag, eller så mycket du kan tolerera med ditt illamående. När du äter maten i Steg fem och har inte påverkat, kan du gradvis återgår till en normal kost. Vid denna tidpunkt lägga mycket protein för att fylla på ditt kroppsfett. Rensa flytande kost är utformad för att få dig på fötter så snart som möjligt efter en släng av illamående och bör få dig att må bättre innan du vet det!

Tips och varningar


 • söka alltid omedelbart läkare om din feber är 104 eller 105 grader. Detta är en mycket farlig situation.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man undviker miljörisker under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • osteoporos och klimakteriet
 • förteckning över livsmedel som innehåller mycket järn för candidiasis patienter
 • graviditet & Bells pares
 • produkter som botar sura uppstötningar
 • hur man undviker tidigt åldrande
 • Vad gör din mjälte göra?
 • Varför är mina bröst så ömt?
 • det bästa sättet att sätta i ögondroppar
 • säkerhetstips i förberedelserna för vintern
 • hur man ska behandla svampinfektion för spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com