hur man förlorar vikt snabbt och effektivt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-30
Banta är mycket svårare än att skaffa det. Det krävs en stor beslutsamhet och disciplin att säga det least. Here är några effektiva sätt att förlora de fula buktar och börja leva hälsosamt permanent

Du behöver:. .
Självdisciplin


1.
1. Börja dagen med ett glas vatten. Det minskar aptiten för en kraftig frukost. När äter du frukost, äter frukt istället för ett glas juice. Den kommer att minska du kaloriintag med cirka 50 kalorier.
2.
2. Tidig morgon effekten gör att ditt blod att cirkulera ordentligt. Har några promenader eller joggning i ca 30 minuter om dagen under minst 5 gånger i veckan. Det hjälper också bränna överskottet av kalorier innan den förvandlas till fett.
3.
3. Använd dina vanliga mjölk till fettfri eller fettsnål mjölk och undvik att använda socker eller annat sötningsmedel till varje pris. Kom ihåg att socker är aldrig bra för vår kropp.
4.
4. Om du råkar äta på en snabbmatsrestaurang, aldrig så att fet frites eller att kolesterol fyllda hamburgare. Istället äter sallad eller grillad kyckling smörgås. Men inte över använder salladsdressing annars kommer bara ersätta den mängd kalorier från hamburgare och pommes frites med kalorier från dessa dressing.
5.
5. Ät mer grönsaker och frukt dagligen. De vitaminer och näringsämnen från frukt är mer absorberas av kroppen när det tas på fastande mage.
6.
6. Var medveten om dina matvanor-istället för att äta 3 eller 4 gånger per dag, försök att äta mindre måltider var 2 eller 3 timmar. Hoppa inte över frukosten, det är den viktigaste måltiden på dagen. Ät mindre under middagen eftersom vår kropp inte bränner så mycket kalorier medan du sover.
7.
7. Undvik cigaretter och alkohol. Alkohol har den så kallade tomma kalorier som bidrar till viktökning. Cigaretter inte bara förstöra dina lungor men minska mängden syre som behövs av kroppen.
8.
9. Många bra restauranger har rykte om sig som serverar stora måltider. Dela dessa måltider med en vän, eller spara lite till en annan dag. Ett annat sätt att kringgå detta är genom att inte äta på restauranger så ofta.
9.
10. Sova tidigt och vakna tidigt. Vår tendens att bli en soffpotatis orsakas ofta av brist på sömn och vila.
10.
10. Slutligen anser frisk och undvika att bli stressad. En enorm majoritet av överviktiga människor orsakas av för mycket tänkande. Alla hade problem och du måste lära dig att kontrollera dem istället för att låta dem kontrollera dig.

Tips och varningar


 • Rådgör med läkaren innan du börjar. Gör detta till hälsosam livsstil en vana och inte en säsong sak.
 • Efter att ha nått din idealvikt, alltid komma ihåg att det är lättare att komma tillbaka till den gamla vanan, om vi inte är försiktiga.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:kolesterol och klimakteriet studie

  Relaterade artiklar


 • symptom på att vara gravid i femte månaden
 • måltid planering för lågt blodsocker
 • klimakteriet och minnesförlust
 • perimenopausal problem
 • försvinnande tvillinggraviditet
 • kan ett varmt bad orsaka mig att gå in arbetskraft?
 • p-piller faq
 • hur man får gravid-baby-göra grunderna
 • hur man kan sänka ditt blodtryck genom att titta på din diet
 • prematura vs tidigt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com