hur man kan få gratis reproduktiv hälsovård genom övertagande

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-18
Ta kontroll är ett federalt finansierade familjeplanering program som ger gratis reproduktiv hälsovård för kvinnor och män i delstaten Washington som tjänar på eller under 200 procent av den federala fattigdomsgränsen riktlinje nivå. För en en-person familjen, var fattigdomen riktlinje under 2009 $ 10. 830. Tillgång till tjänster som tillhandahålls av Take Charge, följ dessa instruktioner

Du behöver:.
Planned Parenthood eller andra Take Charge leverantör plats
Foto-ID och andra dokument.


1.
Läs behörighetskrav och avgöra om du uppfyller kraven för Take Charge Program. Ytterligare bestämmelser kan gälla, men de grundläggande riktlinjerna är följande: Du måste vara en amerikansk medborgare, nationell eller "kvalificerad främmande --- och bosatt i Washington State Du måste vara på eller under de två hundra procent av den federala fattigdomsgränsen. Du kan inte få täckning för familjeplanering eller reproduktiva hälsa från någon annan leverantör, och inte heller kan du få vård om du för närvarande gravid eller redan har steriliserats.
2.
Ring en Take Charge leverantör plats nära dig. Berätta för hälsa leverantör du vill boka tid för att diskutera preventivmedel alternativ eller för att få din årliga examen. Också berätta för honom eller henne att du vill registrera dig för Take Charge före besöket.
3.
Samla in de nödvändiga handlingarna innan din utnämning. Din leverantör kommer att be dig att ta en bild identifikation och kan begära andra dokument också, såsom ytterligare bevis på Washington State uppehållstillstånd och /eller inkomstnivå. Ta alla dessa dokument med dig till ditt besök.
4.
Incheckning för mötet och fyll i de obligatoriska formulären du fått av din leverantör. Han eller hon kommer att skicka former som skall bearbetas och under tiden kommer din utnämning och preventivmedel vara gratis för dig. Du kan också ladda ner och fylla i en ansökan online (se Resurser).
5.
När Take Charge medlemskap är godkänd, kommer du att meddelas via din leverantör och skickas ett medlemskort .
6.
Öppna Take Charge tjänster som omfattas. Täckt service för kvinnor är receptbelagda och preventivmedel recept över disk familjen enheter planering och droger, och en familjeplanering förebyggande besök. Tjänster som omfattas av kvinnor omfattar över disk preventivmedel, screening för sexuellt överförbara sjukdomar, utbildning och rådgivning sessioner, och i vissa fall, sterilisering.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:delar av Integumentary systemet

Relaterade artiklar


 • hur man minska risken för RSV
 • inte Perimenopause orsaka ångest?
 • p-piller typer
 • normal puls för en manlig
 • läkemedel för barn med ADHD
 • tracheostomi vård riktlinjer
 • leversjukdom steg
 • solskyddskräm vs solskydd
 • för-och nackdelar med att vaccinera barn
 • Hur flickor blir gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com