vitlök & sinusinfektion

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-27
Det kanske inte verkar som en trevlig eller aromatiska väg att gå att behandla din sinus-infektion, men ordet är att vitlök kan vara mycket effektiv i att bota det åt dig när det gäller dina bihålor. Om du har provat allt som du kan få tag på, och du fortfarande lider av täppta bihålor, huvudvärk, ögon som gråter och kliar och kommer inte att spåra, tryck, nysningar och frustande och allmänt elände, kanske du vill ge den . ett försök

Du behöver:.
Självdisciplin

Bakgrund

När du är drabbade av en sinus-infektion, svullnad i sinus håligheter. Bihålorna är hålrum som finns i benen nära näsan, enligt Edubook. com. De hålrum har en öppning i dem som gör att luft och slemhinnor att flytta in och ut. Förenade genom ett membran foder kan hålrummen blir inflammerad. När slem eller luft inte kan komma ut, är resultatet smärta och tryck.

Effekter

Vitlök främjar sinus hälsa genom att avvärja infektioner, enligt Healthmad. com. Om du ska prova den här metoden använder gel företag eftersom de är mindre benägna att göra dig lukta. Vitlök, naturligtvis, när de konsumeras, och utstrålar från porerna och är misshagliga. Men att äta vitlök råa eller i maten fungerar också.

Många fördelar

Susan Mosley av Holisticlocal. com konstaterar att vitlök är effektivt vid behandling öra och bihåleinflammation, samt att ge skydd till levern från kemiska skador. Vitlök också thins blod och sänker triglycerider och blodtryck.

Ursprung

Sinus infektioner kan ha antingen svamp-eller bakteriella ursprung. Vitlök anses vara en naturlig botemedel när det gäller bakterier och svampar, enligt Sinussurvival. com. Vitlök bör också minska inflammation. Överväg att sätta några hackad vitlök i en skål med hett vatten och andas in ångan. Detta är enligt uppgift ett bra sätt att behandla, och kanske till och med bota, din sinus krämpor.

Techniques

Om du är ovilliga att prova denna metod eftersom du blivit rekommenderad att äta rå vitlök och helt enkelt inte mage utsikter, sätta hackade upp, riven eller malen vitlök i maten, dölja det bästa du kan. Du kommer fortfarande skörda frukterna, enligt Bukisa. com.

Allicin

Enligt Sinussurvival. com har vitlök använts i tusentals år för att behandla olika åkommor på grund av dess aktiva substansen allicin. Allicin bryts ner för att skapa en familj av föreningar som är bra för vår hälsa. Tyvärr, producerar vitlök inte så mycket allicin som förhoppningsvis eftersom våra magsyra inaktiverar denna ingrediens. Det finns dock en produkt som kallas Allimed, vilket är enligt uppgift den första vitlök tillägget att ge 100 procent allicin. Produkten är luktfri och fungerar som en naturlig antibiotika. Allimed har antivirala egenskaper som dödar bakterier som är resistenta mot andra läkemedel eller metoder.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vad är några tecken på bröstcancer?

Relaterade artiklar


 • UVI blåskatarr
 • mentala utvecklingen av ett spädbarn i sin första 3 år
 • bröst överbelastning rättsmedel för barn
 • barns smärta i benen
 • kvinnliga klimakteriet symtom
 • amoxicillin för infektioner i urinblåsan
 • enkla sätt att gå upp i vikt
 • torr hårbotten hos barn
 • spinal vs epiduralanestesi
 • Hur får man en svininfluensan (H1N1) vaccin för ditt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com