definitiva tecken på graviditet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-20
Kvinnor i hopp om att få barn ofta analysera några fysiska symtom på graviditet de kan ha för att avgöra om de är gravida, oftast dagar innan en missad mens eller innan ett befruktat ägg skulle ha haft tid att implantatet. Ibland kvinnor upplever några av de fysiska symptom på tidig graviditet, men kan faktiskt inte vara gravid, vilket ledde till besvikelse när den tid kommer i tid. Men det finns säkra tecken som tyder på med fullständig exakthet att en kvinna väntar.

Du behöver:
gravid test (tidig eller standard typ)
. Ägglossning prediktorn kit (tillval).
Temperaturdiagrammen (tillval).
Urinprov.

Funktioner

Det finns bara 4 definitiva tecken på graviditet, trots de många möjliga graviditet symptom. Dessa definitiva tecken på graviditet är: detektion av embryo eller foster med ultraljud teknik, höra fostrets hjärtslag med Doppler sund teknik, känsla fosterrörelser och detektion av fostret med röntgen. Är dock användningen av röntgenstrålar eller andra diagnosmetoder imaging-anordningar rekommenderas inte under graviditet för säkerheten för fostret.

Tidsplan

Tyvärr, de flesta av dessa bestämda tecken på graviditet visa upp långt efter graviditeten ursprungligen är etablerad. De tidigaste definitivt tecken på graviditet är detektion av embryot av ultraljud på en läkarmottagning. Embryot är oftast synlig med ultraljud vid 5 till 6 veckors graviditet eller 1 till 2 veckor efter utebliven mens. Utfrågning fostrets hjärta toner kan oftast inte höras innan 10 till 12 veckor av graviditeten, och fosterrörelser i allmänhet inte kände av mamman innan 18 till 22 veckorna av graviditeten.

Överväganden

När den bestämda tecken på graviditet är de enda sätten att vara helt säkra en kvinna är gravid, mest kvinnor, och deras läkare, förlita sig på antingen i hemmet eller på kontoret urin graviditetstest för att bekräfta graviditeten . De flesta av dessa graviditetstest är extremt noggrann, ungefär 97 procent, för att bekräfta graviditeten när de används korrekt. Men eftersom det finns en liten möjlighet av ett falskt positivt och gott om plats för felanvändning, ett positivt graviditetstest i sig inte anses vara en av de definitiva tecken på graviditet.

Presumtiva Tecken

Graviditet tecken är indelade i 3 kategorier, som börjar med dessa presumtiva eller möjliga tecken på graviditet. Samtidigt som det är möjligt att en kvinna med någon eller några av dessa tecken kan vara gravid, kan dessa tecken tyder också på en rad andra villkor. Presumtiva tecken på graviditet inkluderar en utebliven mens, illamående, trötthet, ömhet i brösten och en ökning i frekvensen av urinering.

Trolig Skyltar

Den troliga tecken på graviditet är mer benägna att ange en graviditet än de presumtiva tecken, men deras närvaro är fortfarande inte en definitiv indikation på graviditet. Troligt tecken på graviditet innehålla ett positivt graviditetstest, uppmjukning av livmoderhalsen, blåaktig färg på livmoderhalsen, slidan och vulva, förstorad buk och Braxton-Hicks kontraktioner.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:risker med permanent makeup

Relaterade artiklar


 • korrekt blodtryck behandlingen
 • hur har goda hälsovanor
 • hur man skapar en akut medicinsk informationsblad
 • Definitionen av en normal sömncykel
 • hur man känner igen tecken och symtom av marijuana användning
 • hälsosamma menyer för förskolebarn
 • halstorrhet botemedel
 • spädbarn refluxsjukdomen
 • Hur man känner igen sexuella övergrepp mot barn
 • osteoporos och klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com