hur du återvinner torktumlare ark - myggmedel - fungerar för människor och husdjur

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-02
Go Green, Återvinn din begagnade torktumlare ark för myggmedel. Vuxna, barn och hundar, och katter. Detta repellent fungerar för hela familjen.

Mosquitos är intensiva i Florida under regnperioden. Skydda dig själv från myggbett och din familj är viktigt här.

Ingen av oss gillar att sprejas eller torkas av med någon av myggmedel som säljs i butikerna (särskilt barn och husdjur familjen).

De hade alla downfalls, och var dyra. De luktar illa heller, lukt stark, eller någon annan negativ sak (måste vara mycket försiktiga ingen spray får i ögonen), etc.

jag snubblat på ett underbart sätt att återvinna min används torktumlare ark. Allt jag kan använda på ett effektivt sätt för mer än bara ett syfte, sparar mig pengar och skonar miljön.

Jag använder inte torktumlaren blad för varje last. Dessutom brukar jag återanvända en torktumlare ark upp till tre laster i torktumlaren (beroende på vad som finns i lasten).

Efter det, jag får använda dem igen! ! Myggmedel

Du behöver:.
Begagnad torktumlare Sheets
Zip lock påse.


1.
Om du använder torktumlare ark, du bara vill spara dem efter att de har använts. Jag tror att alla vet att en torktumlare ark kan användas för 2 och kanske upp till tre massor av tvätt, (det är så jag återvinner den enda torktumlaren ark först).
2.
Nästa , bara hitta ett bekvämt sätt att lagra dem. Oavsett om du pop dem i en påse i din tvättstuga, en låda på hyllan, eller (min personliga preferenser är en stor zip-lock påse för att bevara doften så länge som möjligt).
3.

Spara dina torktumlare ark även på vintern. Om du lagrar dem i en zip-lock påse under vintermånaderna, kommer du antagligen tillräckligt för hela mygga säsongen för din familj.
4.
Här är den stora delen, mina barn, mina hundar och katt även älskar det. Hundarna och katten tror att alla är det som en speciell kärlek eller tillgivenhet sammanfattning slipa och faktiskt komma springande när jag tar fram torktumlaren ark innan vi åker till våra tidigt på morgonen eller kvällspromenader! Det andra stora är att de luktar bra efteråt. Alla kommentarer om hur fräsch mitt hus alltid luktar. De säger att du aldrig skulle veta att jag hade djur som lever inuti.

Ta en begagnad torktumlare blad och gnugga den över all exponerad hud, ditt hår, och över toppen av dina kläder. Det lämnar ett behagligt mjuka doft och håller myggen borta.

Scouterna och flickscouter som jag vet älskar den här idén. Jag hoppas att du passerar denna artikel tillsammans med vänner som trädgård, arbete utanför, picknick, båt eller göra något utanför.

När min läger scout, han är väldigt organiserade och hålla hans packa lätt och effektivt är viktigt. Istället för att ta en burk eller flaska med en vätska som oavsiktligt kan läcka eller få sprayas, tar han en liten baggy med 3 eller 4 blad i den för en vecka lång, djup skog, camping resa. Det tar mycket mindre utrymme finns det ingen burk eller flaska att göra sig av och han inte hatar lukten.

Tips och varningar


 • Glöm inte hur stor och lätt att använda detta är. Hitta din egen sätt att använda lakan.
 • Medan jag skriver denna artikel och min son var över det, han ville ha mej för att lägga till något som jag inte ens vet om. Han torkar ner sin sovsäck när han lägren, liksom utanför hans svalare. Bra idéer, både
 • ett litet hudtest på något att vara säker att du tycker om resultatet. Till exempel försökte jag det på min panna. Jag använde bara den, inte ens när jag skulle utanför. Den enda oro jag hade var att jag inte vill att det ska bryta ut mitt ansikte. Jag använder aldrig den andra repellenter på mitt ansikte, men jag har blivit biten på kinden och ville ha en avskräckande som var säkert för mig att använda för att känsliga område.
 • Så, ingen stor grej, jag skulle göra bara en spot test för ansiktet om du har några akne eller pore problem.
 • Resten av kroppen jag inte oroa sig för, eftersom det är en produkt som jag vet att min familj inte har någon känslighet för, eftersom jag torka sina kläder med produkten redan.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man kan bota ont i magen av för mycket godis

  Relaterade artiklar


 • vad p-piller gör kvinnor ta när man gör provrörsbefruktning?
 • menstruella symtom efter en hysterektomi
 • brutto fakta om inte tvätta händerna
 • knä tendinit symtom
 • vikten av kostfiber i en persons kost
 • häl stressfraktur symtom
 • klimakteriet och uppblåsthet
 • hur man flyger med en öroninfektion
 • hur att lindra smärta liktorn
 • depression myter hos ungdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com