hyperaktiva sjukdom

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-16
Hyperaktiva sjukdomar och besvär orsakas av många problem i kroppen som skapar för mycket muskelaktivitet och göra sjuka känna sig rastlös och alltför energisk. Hyperaktiva sjukdomar gör också människor känner lätt uppspelta och har starka känslomässiga reaktioner till att ta emot gåvor av med uppseendeväckande poster tas bort. Kort uppmärksamhet finns ofta som en co-existerande symptom på de flesta hyperaktivitet sjukdomar

Orsaker

Hyperaktivitet är en sjukdom som orsakas av andra problem i kroppen. Den vanligaste sjukdomar som orsakar hyperaktivitet inkluderar uppmärksamhet underskott hyperaktiva sjukdom (ADHD), känslomässiga störningar som besatt compulsiveness, hypertyreoidism, och störningar i centrala nervsystemet och hjärnan.

Symtom

Symtom på överaktiv sjukdomar innefattar både symtom nämnde kort ovan, och andra mer distinkta symptom som fidgeting, hela tiden rör sig omkring i rummet medan du tittar på TV eller spelar ett spel, pratar överdrivet, pacing, impulsiva handlingar, och oförmåga att var inriktade på verksamhet, tv-program, spel eller människor.

Överväganden

Föräldrar struntar ofta hyperaktivitet hos barn, eftersom vissa föräldrar anser att det är en sjukdom används för att ge en ursäkt för ett barns beteende. Tyvärr, när hyperaktivitet inte behandlas kan det leda till problem i barnets vuxna liv. Barn med hyperaktiva sjukdomar får fortsätta att lida av sjukdomen när de är äldre, eller lider obehandlade hypertyreoida, nervös och känslomässiga omständigheter.

Effekter

barn med obehandlad hyperaktivitet problem kommer att ha många andra problem som följer av deras oförmåga att fokusera, uppmärksam och behålla lugnet. Hyperaktiva sjukdomar lämnar många barn ett mål för mobbare. Barn med hyperaktiva sjukdomar tenderar också att ha svårt att få vänner, inte prov i skolan, har svårt att uppmärksamma i klassen, och dra på olämpliga situationer som fångar barnets uppmärksamhet. Vuxna lämnas obehandlad tenderar att ha många problem med relationer och koncentrationssvårigheter på jobbet.

Missuppfattningar

hyperaktiva sjukdom är ofta missförstådd av patienter som har alltid haft en tendens att vara mycket aktiva. Problem med sjukdomar som orsakar hyperaktivitet uppstå ganska spontant, präglas av en mycket märkbar förändring i en persons vanliga beteenden. En person som alltid har varit aktiv inte nödvändigtvis har ett tillstånd som orsakar hyperaktivitet. Omedelbara förändringar i beteendet att inkludera någon av de ovan nämnda symtomen bör diskuteras med en läkare som kommer att ge korrekt testning av de betingelser som orsakar hyperaktiva sjukdom.

Behandling

Hem behandling är möjligt för vissa hyperaktiva sjukdomar, även om alla bör utvärderas för potentiellt större problem i samband med hyperaktivitet som ett symptom. Skapa ett strikt schema för barnet som innehåller olika aktiviteter kan ett barn eller en vuxen beteende. Kemisk obalans och sköldkörtelproblem som orsakar hyperaktivitet kommer att behöva behandlas på korrekt sätt med administrationen av receptbelagda läkemedel.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:överdriven blinkande hos barn

Relaterade artiklar


 • försäkring frågor att ställa om graviditet
 • hur att lindra smärta liktorn
 • Varför är mina bröst så ömt?
 • Vad är din idealvikt?
 • prenatal vitamin information
 • hur man förebygger spädbarn uttorkning
 • Vilka tecken och symtom på njursjukdom?
 • hygien aktiviteter för barn
 • influensavaccin faror
 • slipsar och bakteriell infektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com