östrogen för bröst tillväxt

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-27
Storleken på en kvinnas bröst är ofta tänkt att vara ett mått på hur attraktiv eller hur kvinnligt hon är. Även om detta kanske inte är riktigt sant, är mycket betoning på bröst av män. Som sådan kvinnor som känner att deras bröst inte är tillräckligt stora kan söka metoder för att förstora dem. Även om det finns operationer finns tillgängliga, kan många kvinnor tycker att det de behöver är inte en skalpell utan mer av hormonet östrogen, som deras kropp naturligt producerar

Östrogen

Östrogen är en grupp kemiskt likartade hormoner som produceras i både män och kvinnor. Förknippas oftast med kvinnor är östrogen som ansvarar för fortplantning, reproduktiv hälsa och tillväxt och underhåll av en kvinnas primära och sekundära sexuella egenskaper.

Bröst

En kvinnas bröst består främst av fettvävnad och mjölkkörtlar. Det är under puberteten att dessa vävnader stimuleras med östrogen hormoner, som får dem att växa. Kvinnor som producerar en större mängd östrogen under denna fas kommer att växa sig större bröst än de som producerar mindre mängder östrogen.

Brist

östrogenbehandling kan användas för att öka en kvinnas bröst. Resultaten är oftast hos kvinnor som redan har brist på östrogen. När mängden östrogen värms upp till en normal nivå kan det ha en positiv effekt på tillväxten av bröst, samt på allmänna reproduktiv hälsa.

Estradiol

Den östrogen som är används i produkter som hävdar att hjälpa kvinnors bröst att växa kallas estradiol. Denna speciella hormon är vanligast hos kvinnor går igenom puberteten, vilket är den primära ålder för bröst tillväxt. Detta hormon därför försök att efterlikna bröst tillväxt som redan hänt en gång när en kvinna gick igenom puberteten.

Risker

Östrogen är inte ett universalmedel för kvinnor som vill ha större bröst. Det finns bara så mycket av det hormon som är säkra och effektiva. För mycket östrogen aktivt kan skada en kvinnas immunförsvar, reproduktiva systemet och allmän anatomi. Det är bäst att rådgöra med en läkare innan du tar någon sort av östrogen att göra vissa att det är säkert.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:icke-kirurgisk behandling gynekomasti

Relaterade artiklar


 • Vilka är farorna med falska garvning lotion?
 • matsmältningssystemet roliga fakta
 • Vilka typer av ben finns i kroppen?
 • biverkningar av climara pro
 • sjukförsäkring open season alternativ
 • effekterna av för mycket östrogen hos kvinnor
 • vad är roto virus?
 • är det svårt att bli gravid efter att p-piller?
 • artificiell familjeplanering frågor
 • vad som är bra för kramp i benen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com