plastflaska faror

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-21
Medan människor dricker miljontals liter vatten med plast vattenflaskor varje dag, inte nödvändigtvis göra det säkert. Nästa gång du går att dricka ur en vattenflaska av plast, är det viktigt att överväga riskerna

Historia

Plast vatten flaskor har använts i åratal. Några flaskor är gjorda för att kastas bort medan andra är köpta för återanvändning. Men är de senaste studier som leder människor att tro att återanvända plast vattenflaskor orsakar vissa kemikalier att blanda in med vårt vatten, vilket leder till eventuella hälsorisker.

Vilka är riskerna?

Man tror att dessa kemikalier, som finns i produkter från nappflaskor till vattenflaskan som medföljer vandring ryggsäck, kan leda till allvarliga reproduktiva frågor. Det är också troligt att dessa kemikalier så småningom kan resultera i ett antal typer av cancer. Dessa kemikalier har också kopplats till hjärtsjukdomar och diabetes.

Vad kemikalier orsakar detta problem?

Bisfenol A, som också kallas BPA, är en av de viktigaste kemikalier som orsakar detta problem. Andra plastflaskor innehåller kemikalier som hormonstörande ämnen, som finns i nästan vilken typ av flaska, men är betydligt vanligare i plast.

Varför händer detta?

När du använder och återanvända dina plastflaskor bär de bort med tiden. Eftersom detta händer, kemikalier i slemhinnan i flaskan är mer benägna att finna sin väg in i innehållet i flaskan. När du konsumerar innehållet i flaskan, du är då konsumerar spårmängder av kemikalien som byggs upp i ditt system över tiden.

Identifiering

Om du vill ta reda på vilka plastflaskor för att undvika specifikt är det sade att flaskor av plast # 7 är de som innehåller BPA. Ändå, när det kommer till kritan, innehåller varje slags plastflaska skadliga chemcials, så om du vill vara helt säker från dessa skadliga kemikalier, bör du undvika plast helt och hållet, hålla sig med glas och aluminium behållare.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur man kan beräkna när du ska ta ett graviditetstest

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska risken för cancer
 • STREP b infektioner hos spädbarn
 • typer av epilepsi hos barn
 • hur man hittar den bästa tiden att bli gravid
 • mag-funktionen av galla
 • prematura vs tidigt
 • Vad betyder det att kulturen ett embryo?
 • hur man skall bekämpa graviditetsillamående
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ryggmärgsskada?
 • klimakteriet med halsbränna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com