risker med permanent makeup

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-20
Permanent makeup kan förbättra din ansiktsdrag och ger dig frihet och bekvämlighet att inte tillämpa makeup dagligen. Förfarandet är i allmänhet smärtfri och säker, men det finns vissa risker som du bör vara medveten om

Du behöver:. .
Gravid test (tidig eller standard typ)
Ägglossning prediktorn kit (tillval).
Temperaturdiagrammen (tillval).
Urinprov.

Fördelar med Permanent Makeup

Permanent makeup är faktiskt en form av kosmetisk tatuering. Permanent läppfärg eller läppenna kan lägga till färg och definiera läpparna, gör att de ser mer ungdomlig och livfulla. Läppenna gör dina läppar blir fylligare. Ögonbryn kan permanent tatuerad på om du har mycket lätt, tunn eller saknas fläckar av ögonbryn. Permanent eyeliner är användbart om du har saknade, mycket ljus eller obefintliga ögonfransar, eller om du har en ostadig hand och kan inte sätta eyeliner på varje dag. Andra mindre vanliga kosmetiska tatueringsproceduren kan lätta födelsemärken, ärr kamouflage, placera en skönhet märke, eller mörkare vårtgården eller bröstvårtan

inte gillar Resultat

Permanent makeup är just det -. Permanent-så förmodligen är den största risken du kommer att ta är möjligen beklagligt och inte gillar resultatet. Om dina läppar är för mörka eller läppenna gjordes dåligt man kan se PAJASAKTIG. Är din fasta ögonbrynen är för hög eller för låg, kan resultatet leda till en arg titta på ditt ansikte. Se till att du forskning teknikern gör förfarandet och vet att han eller hon kan utföra arbete du blir nöjd med.

Utslagen

Enligt FDA finns det "mer än 150 rapporter om biverkningar hos konsumenterna att vissa permanent make-up bläck nyanser, och det är möjligt att det faktiska antalet drabbade kvinnor var större. "FDA har medgett att den inte har studerat eller reglerat färger som används för permanent kosmetika, men det är att föra register av biverkningar och i framtiden hoppas kunna vidta åtgärder som kommer att skydda folkhälsan.

Utslag och allergiska hudsjukdomar kan orsakas av icke-medicinska kvalitet bläck. Symtom på en allergisk reaktion är svullnad, knölar, eller smärta och ömhet i området. Ojämnheter runt kanten av makeupen är en indikation du kanske har granulom eller knutor. Detta är ett tillstånd där kroppen försöker att kämpa mot tatuering.

keloid bildning är ett tillstånd där din kropp kommer att skapa ett stort ärr på platsen för en skada. Din kropp kanske tycker tatueringen är en skada och bildar ett stort ärr.

Osterila kanyler och infektionssjukdomar

osterila kanyler kan sprida smittsamma sjukdomar. Hepatit A och B är en risk när nålar är inblandade och inte reglerad. Staphylococcus aureus eller stafylokockbakterier kan komma in i blodet från en osterila nål. En okvalificerad tekniker, i ohälsosamma förhållanden, kan öka dina chanser för infektion.

FDA Klagomålsformulär

Enligt FDA webbplats, "FDA uppmanar konsumenter och vårdgivare att rapportera biverkningar till tatueringar och permanent makeup, problem med borttagning eller biverkningar av tillfälliga tatueringar. konsumenter och vårdgivare kan anmäla klagomål med hjälp av kontaktinformation. "

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:tecken för Downs syndrom under graviditeten

Relaterade artiklar


 • normal baby vikt vid födseln
 • radon fakta
 • hur man behandlar PCOS med metformin
 • om blåsan
 • hur man håller barnen friska under H1N1 influensapandemi
 • Skillnaden mellan manliga och kvinnliga hjärnan
 • stadier av utveckling av ett mänskligt foster
 • tecken och symtom på anemi hos småbarn
 • baby leverans komplikationer
 • magproblem hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com