stora bröst och rygg problem

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-28
Stora bröst kan orsaka en rad problem med ryggen, men många kvinnor lider igenom den antingen för att de komma på det normala, eller de tror att det så småningom kommer att bli bättre. Förutom smärta, det finns andra potentiellt allvarliga tillbaka problem som kan bli följden av den stress som proportionellt stora bröst sätta på en kvinnas ram

Smärta

Mycket stora bröst satte övervikt på bröstet, vilket resulterar i svag muskelkraft stöd, tryck på ryggen, obehag och smärta. . Smärta som orsakas av stora bröst varierar från lätt till svår, beroende på storleken av brösten och kvinnans ålder

Posture

Förlust av kroppshållning på grund av stora bröst är inte alltid en olycka-en del kvinnor faktiskt hjälpa detta problem tillsammans genom att avsiktligt hunching sina axlar framåt i ett försök att minimera uppkomsten av sina bröst. Detta kan arbeta för att påskynda förlusten av hållningen, att sätta mer press på baksidan och orsakar mer smärta.
De som förlorar hållning på grund av stora bröst måste försöka stärka sin kärnverksamhet genom regelbundna stabilisering övningar.

Spinal Deformity

I tid, konstant tryck stora bröst ut på kotor, och dra framåt som resultat, kan påverka de naturliga svanken. I svåra fall kan deformerad ryggrad bli permanent, men detta är vanligare hos äldre kvinnor som har genomförts förhållandevis stora bröst på sin ram under många år.

Sätt att hjälpa

Core stabilisering övningar kan hjälpa till med smärta, hållning och förhindra deformerad ryggrad. Dessutom bär en mycket stödjande behå är ett måste-kvinnor med stora bröst ska försöka få en anpassad monteras behå, eller åtminstone ha hög kvalitet och kära.

Om ryggont är inte ett ständigt problem, kan kvinnor väljer over-the-counter smärtstillande när deras ryggar störa dem. Sjukgymnastik har också varit effektiv för kvinnor med kronisk ryggsmärta orsakad av stora bröst.

När problemen blir svår

Kvinnor med mycket stora bröst kanske vill undvika operation bröstförminskning, men i vissa fall är det den bästa lösning och är nödvändig för att lindra ryggvärk och förhindra spinal deformitet. Det finns stora risker med bröstförminskning, såsom minskad mjölkproduktion, minskad effektivitet mammografi, och förlust av bröstvårtan, och det brukar kostar över $ 5. 000. Många försäkringar täcker inte operation bröstreduktion.

Ett alternativ till kirurgi är muskelbalans terapi. Vid upprepad sessioner kan spinal deformitet förhindras och ryggont kan minskas under en lång tid.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:allopatiska medicinen vs holistisk hälsa

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till smärtor i brösten hos kvinnor?
 • klimakteriet och svullna bröst
 • surrogatmamma pros & cons
 • spädbarn hudsjukdom
 • skäl till överdriven svettning
 • hur man kan förebygga hjärt-och kärlsjukdomar
 • Vilka är de tecken på matförgiftning?
 • Definitionen av bmi
 • hur man kan sänka ditt blodtryck genom att titta på din diet
 • tecken och symtom på högt blodtryck under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com