symptom på en partiella anfall

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-23
Ett anfall är en plötslig förändring i hjärnan elektricitet som kan leda till tillfälliga beteendeförändringar. Under större delen anfall, kommer de som drabbas minns inte exakt vad som inträffade under denna tidsperiod. Även den sjuke kan tyckas vara vid medvetande, de flesta gånger han inte. En partiella anfall definieras som ett anfall som inte har avslutat

Början, mitten och slutet

De flesta engelska lärare kommer att säga att varje historia har en början mitt och ett slut. Detta gäller även med fullt utvecklad anfall, men inte alltid fallet med partiella anfall. De flesta beslagen kommer att ha en början, eller symtom som kan leda till ett anfall, som också kallas en aura. Partiella anfall tur antingen till komplexa eller bara fortsätta i auran skede.

Vad orsakar anfall?

Kramper kan orsakas av en mängd olika faktorer. De som har haft partiella anfall är mest sannolikt att ha en annan partiella anfall eller en fullt utvecklad beslag. Några anledningar människor kan drabbas av anfall ex trauma, epilepsi, utvecklingsstörning avvikelser, meningit, tumörer, mediciner /allergisk reaktion på ett gift eller giftiga miljön eller ändringar efter operationen. Om du eller ett älskat en har ett anfall, är det viktigt att du omedelbart uppsöka läkare.

Symtom

När vissa människor drabbas partiella anfall, passerar kroppen inte "aura" eller varning skede av beslag . Det finns flera sätt du kan upptäcka om du har en varning för ett anfall /partiella anfall. Symtomen omfattar: svaghet, domningar, muskelryckningar, tillfällig förlamning, yrsel, ofrivilliga rörelser av huvudet, illamående, rädsla eller panik, roliga lukter eller smaker. Under en enkel partiella anfall eller aura, kommer den sjuke inte förlora eller ändra medvetande. Dessa symtom är olika för alla, så det är viktigt att du förstår din kropp och symtomen varning för ett anfall.

Komplexa partiella anfall

Komplex partiella anfall är annorlunda än en enkel, som medvetenheten ändras ( men inte förlorade). Den neurologiska Channel anges att under denna typ av anfall, kan den sjuke gå i cirklar (eller andra automatiska repetitiva beteenden), skratta okontrollerat, har rädsla eller panik, hallucinationer erfarenhet eller lukt obehagliga lukter. Denna typ av anfall skiljer sig från en "normal beslag" annars medvetande helt skulle gå förlorade.

Vad kan man göra

Om du ser någon drabbas av anfall som inte har en historia av dem, ring 911. Dessutom, lossa åtsittande kläder, lägg personen på sin sida och tid beslag. Längden på beslag kommer att vara viktigt för läkare att lista ut orsaken till att beslaget ägde rum.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:inte accupressure arbeta för att förmå labor?

Relaterade artiklar


 • hälsofrågor för kvinnor
 • hygien aktiviteter för barn
 • hem rättsmedel för snabba botemedel svampinfektion
 • Hur får man en svininfluensan (H1N1) vaccin för ditt barn
 • hur man hittar en homosexuell läkare
 • hur man får billiga vaccinationer för ditt barn
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ryggmärgsskada?
 • botemedel mot hicka
 • hälsosam puls
 • andropause diagnos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com