Så för att lindra mellanörat slem naturligt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-15
En öroninflammation är en sjukdom vanligt förekommande hos barn som ofta orsakas av antingen en virus-eller bakterieinfektion. Andra faktorer som kan orsaka mitt infektioner är t. ex. allergier, problem med bihålorna och respiratoriska problem. Den Eustachian rören blir igensatta och orsaka slem uppbyggd i mellanörat, vilket kan orsaka smärta, tryck, inflammation och Hörsvårigheter. Om ditt barn har diagnostiserats med denna sjukdom kommer din läkare föreslå troligen placera honom eller henne på ett antibiotikum att klara upp infektionen. Om du väljer att ta en mer naturläkemedel tillvägagångssätt, dock finns det alternativ du kan överväga

Du behöver:.
Echinacea te
. Vitlöksolja.
Homeopatiska medel.
En förångaren.


1.
Höj ditt barns huvud på natten. Du kan göra detta genom att lägga flera kuddar under barnets huvud, så att det är upp högre i sängen. Om du gör det kommer att uppmuntra dränering av öronen, vilket minskar trycket och smärtan.
2.
Prova att servera dina barn några varma echinacea te. Denna ört kommer från en anläggning som indianer länge har använts för medicinska skäl. Det är antimikrobiella i naturen och bidrar till att bekämpa infektioner och deras symtom. Echinacea bör endast användas under en kortare tid. Du bör inte ge ditt barn denna ört, om han eller hon har en allergi mot ambrosia, prästkragar eller ringblommor eller lider av en autoimmun sjukdom. Du kan hitta echinacea te i hälsokostbutiker.
3.
Lösa problemet med vitlök. Något värma upp lite vitlök olja och droppa en liten mängd av det i det drabbade örat. Upprepa detta var 3 timmar. Det kan även bidra till att klara upp symtom relaterade till en öroninflammation och hjälpa till att tunn slem. Se till att olja endast varmt och inte heta, för att inte orsaka skador. Du bör kunna hitta vitlöksolja på en hälsokostaffär. Du bör alltid ha en flaska av den på sidan, i händelse framtiden öroninflammation förekomma.
4.
Ta vägen av homeopati. Homeopatiska medel som ofta används för att behandla öroninfektioner omfatta hepar svavel calcareum, Mercurius, Belladonna, Chamomilla, Kali muriaticum och Ferrum Phosphoricum. Dessa kan bidra till att lindra symptomen, undanröja slem och hindrar villkoret uppstår igen. Rådgör med din homeopatisk läkare om den bästa lösningen att använda och om lämplig styrka och dos att administrera. Många homeopatmedel kan erhållas från hälsokostbutiker.
5.
Upprätta en förångare i ditt barns rum. Det stöd i fuktgivande luften och ångan som kommer från det kan orsaka slem i örat till vätskeform, så att det rinner lättare. Förångare kan hittas på apoteket.

Tips och varningar


 • Om kräkningar, huvudvärk, nackstelhet, feber, yrsel eller frossa medfölja en öroninflammation, ta ditt barn till en läkare så snart som möjligt. Berätta för din läkare om eventuella naturläkemedel du ger ditt barn.


 • Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Barn & magont

  Relaterade artiklar


 • symtom på en nära förestående hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man gör övning du njuta
 • risk för missfall: första trimestern av graviditeten & tyngdlyftning
 • hur man kan bli av manliga jäst infektioner
 • Hur ofta ska du använda japanska kuddar avgiftning fot?
 • Vilka är symtomen på sömnapné hos barn?
 • hypoplastiska hjärtsjukdom
 • hur du tar bort bakterier duschhuvud
 • vad är orsakerna till ständiga hicka?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för etapp 5 lymfom hos hund?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com