biverkningar av precare främsta

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-05
Precare Premier är en kombination av olika typer av vitaminer som finns i en mängd olika livsmedel och vegetabiliska källor som vidtagits för att tillhandahålla nödvändiga näringsämnen under graviditeten. Tar dessa vitaminer innan förlossningen ser att barnet har samtliga nödvändiga näringsämnen för att ha en säker och produktiv födelse. Som med de flesta prenatal kosttillskott, finns det några biverkningar förknippade med dess användning

mindre biverkningar

individer tar Precare Premier kan uppleva magbesvär, illamående, huvudvärk och en ovanlig eller obehaglig smak i munnen. Dessa ingår inte allvarliga biverkningar och inte påverkar ett stort antal användare.

Allvarliga biverkningar

Några av de mer allvarliga biverkningarna av Precare Premier inkluderar allergiska reaktioner, nässelutslag, hudutslag, andningssvårigheter, skärpning av i bröstet och svullnad av mun, läppar och tunga. Dessa biverkningar är också mycket ovanligt och endast berör ett litet antal användare.

Viktig säkerhetsinformation

Alltid undvika att ta en annan multivitamintillskott inom två timmar att ta Precare Premier eftersom det kan leda till vitamin överdos och några av de tidigare nämnda allvarliga biverkningar. En överdos av vitamin A, D, K eller E kan leda till livshotande tillstånd och kan också orsaka skada på fostret. Aldrig ta detta komplettera med mjölk eller andra mejeriprodukter som kalcium kan göra det svårare för kroppen att absorbera en del av de vitaminer.

Användning

ta alltid Precare premiärminister exakt som det ordinerats till dig av din läkare och aldrig i doser större än vad som rekommenderas på etiketten. Tillägget ges i tablettform och bör tas med ett helt glas vatten. Precare Premier kan tas med eller utan mat, bör det dock sväljas hela och får aldrig krossas eller öppnas.

Varning

Om du upplever någon av ovanstående biverkningar, kontakta din läkare för en justerad kompletterande planen.

Om en överdos misstänks, kontakta din lokala giftcentral och chef direkt till närmaste akutmottagning.

Precare Premier är avsedd för användning som en prenatal vitamintillskott och ska inte användas för andra ändamål inte specifikt ordinerats av din läkare.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hur du ändrar sängkläder av en sängliggande person

Relaterade artiklar


 • icke-kirurgisk behandling gynekomasti
 • symtom på vulvodynia
 • hur du kan få ett snabbt slut på bronkit
 • lindring av perimenopause trötthet
 • hCG hormonbehandling under graviditeten
 • botemedel mot melasma
 • hur man handskas med vätskeansamling
 • Vilka är orsakerna till bakteriell vaginos?
 • varför du inte ska börja röka
 • diet för influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com