diet för Tourette’s

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-27
Tourettes syndrom är en neurologisk sjukdom som orsakar de drabbade att få tvångsmässigt, okontrollerbara "tics". Tics kan innehålla repetitiva rörelser, ljud eller den ofrivilliga tala ut av ord. Ungefär 200. 000 amerikaner lider av svår Tourettes syndrom. Många forskare och läkare, som Bruce Semon, MD, Ph. D. , från Wisconsin Institute of Nutrition, tror att Tourettes syndrom kan kontrolleras med diet

Du behöver:.
BMI räknare
. Normala blodsockernivåer.
Normal sköldkörtel.
Hälsosam vikt.
Ovualtion förutsägelse kit.

Anti-Jäst och Nystatin Diet

Vissa läkare har framgångsrikt behandlade barn med Tourettes syndrom med en anti-jäst och nystatin kost. Man tror att barn som lider av Tourettes syndrom kan vara särskilt känsliga för jäst. I Tourettes syndrom, den centrala delen av hjärnan som bränderna av svaren och åtgärder som tolkas som "tics" inte hämmas av andra delar av hjärnan. Jäst, såsom i bröd, slutar som absorberas genom tarmen. Biprodukter av jäst, såsom aceton, kan sakta ner hjärnans processer. När jäst tas bort från kosten, andra delar av hjärnan som kan hämma den centrala delen av hjärnan från bränning av tics förbättra sin hämmande funktion, och tics är märkbart minskat. Nystatin är ett läkemedel mot svampinfektion läkemedlet som jäst är särskilt känsliga, och kan användas i samband med en anti-jäst diet.

Magnesium och tics

Magnesium är ett viktigt mineral som är den fjärde mest förekommande mineral som finns i människokroppen. Magnesium är nödvändigt för nerv-och muskelfunktion. En brist på magnesium har förknippats med många andra sjukdomar, såsom astma och fibromyalgi, och nu studier visar att en brist på magnesium är kopplad till tics hos barn med Tourettes syndrom. Ändra ett barns kost för att inkludera magnesium-rika livsmedel kan bidra till att minska tics. Gröna grönsaker, nötter, bönor, bananer, tofu och vissa skaldjur är alla rika på magnesium. Magnesium piller kan användas för att stärka ett barns kost, liksom.

Uppdaterad Atkins diet

Det amerikanska National Institute of Health genomför för närvarande en klinisk prövning med Tourettes drabbade vid Johns Hopkins University. Den kliniska studien innebär att sätta Tourettes sjuka på en modifierad Atkins diet för att minska mängden kolhydrater och socker i kosten. Målet med en låg kolhydrat, är lågt socker diet att inleda ketos i kroppen. Den kliniska prövningen kommer att avslutas under 2011, och resultaten från studien kan förväntas i mars 2012. Från och med augusti 202C den kliniska prövningen är fortfarande rekrytera deltagare (se Resurser nedan).

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:näsblod hos vuxna

Relaterade artiklar


 • Så här hjälper du gymnasieelev får tillräckligt med sömn
 • vad kommer att leda till arbete?
 • hur man identifierar och skyddar mot West Nile-virus
 • vad som orsakar muskelknutor?
 • blod fakta
 • skorv och huden läkning
 • riktlinjer för behandling KOL
 • hur du tar bort nits med ättika
 • förhållandet mellan depression och alkohol
 • gynekomasti diagnos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com