guidade bildspråk & helande

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-10
Guidade bildspråk används för att hjälpa läkningen av någon sjukdom eller tillstånd kan tänka sig. Det mänskliga sinnet kan styras med hjälp av visualisering för att stöd, om inte helt påverka läkningsprocessen. Förespråkarna hävdar att guidade bildspråk har en helande fördelar för smärtlindring och för återföring av sjukdom. Holistiska Online gjort gällande att även guidade bildspråk inte alltid bota sjukdomar kan ha nytta av så många som nittio procent av patienterna som söker traditionella västerländska medicinska lösningar

Historia

Enligt Holistic Online, nästan varje kultur har insett värdet av guidade bildspråk i läkningsprocessen. Navajo indianerna visualisera sig som frisk till återkrav från sjukdom. Omvänt trodde gamla grekerna och egyptierna att man kunde bli sjuk genom att visualisera sjukdom. Inte mindre en myndighet än Mayo Clinic förespråkar effektivitet guidade bildspråk. Mayo Clinic bekräftar vad Aristoteles och Hippokrates visste --- bilder införts för att hjärnan "liva upp hjärtat och kroppen. "De Mayo Clinic nyhetsbrev hänvisar till forskning som visar guidade bildspråk ger patienter tillgång till" samtliga kroppens läkande förmåga. "

Funktion

Tanken med bilderna är inte begränsad till vad sinnet kan" se . "bilder innehåller ljud, smak, känsel, och lukt. De flesta människor inser kraften i doften för att transportera sig till en tid för länge sedan. På samma sätt är musiken en effektiv minnet och läromedel. Holistic Online föreslår att tänka på en citron. visualisera hålla citron. Känn dess konsistens. Titta noga på dess färg. Föreställ dig att juicen droppar när du skär citron på mitten. Lyft ena halvan och pressa frukt. Se droppar citron explodera i luften. Lukta på ren bitter arom. Nu biter i citronen. Tanken är bokstavligen att vattnas i munnen. Sådan är kraften i guidade bildspråk. Samma typ av vägledning kan ges till visualisera friska vita och röda blodkroppar övervinna cancerceller i drabbade delar av kroppen. Holistiska Online förklarar att bilder vidarebefordra information till kroppen. Medan talat språk är linjär och är ett ineffektivt sätt att kommunicera med kroppen, bilderna är en biologisk samband med kropp-själ.

Program

Mayo Clinic bekräftar fördelarna av guidade bildspråk. Guidade bildspråk minskar effekterna av kemoterapi och strålbehandling. Guidade bildspråk är effektiva för att minska preoperativ oro. Mayo Clinic hävdar studier visar patienter som deltar i guidade bildspråk sessioner kräver mindre smärtstillande medicin och släpps tidigare från sjukhuset än patienter som inte deltar i guidade bildspråk. Guidade bildspråk minskar stress och kan bidra till att minska frekvensen av migrän.

Principer

Hälsa Resor beskriver de vägledande principerna för guidade bildspråk. Den första principen är kropp-själ-anslutning. Kroppen tolkar som verkliga vad sinnet föreställer. Den andra principen är det förändrade. Guidade bildspråk skapar ett förändrat. Kropp och själ in i djup avslappning. I detta läge är det organ som kan intensifieras healing. Den tredje principen om guidade bildspråk är locus av kontroll. Enligt denna faktor, som i medicinsk litteratur, när en person tror att han har kontroll, han ofta upplevde lättnad bygger på ökad känsla av kontroll.

Tips

Hälsa Resor bedömer att guidade bildspråk är mest effektiv för vissa kontrollerade miljöer. Skapa en känsla av tillstånd att känna och uppleva utan dom. Miljön måste vara avslappnad. Samtidigt, vara villiga att "gå med strömmen. " Det finns lika många sätt att uppleva guidade bildspråk som det finns människor att uppleva det. Låt bilderna komma inifrån. Bilder anpassas inte med en persons värde kommer gnissla och har ingen nytta. Sådana bilder kan orsaka skada. Om styras av bilder du inte accepterar, tillåter inte att sessionen för att fortsätta. Guidade bildspråk är mest effektiv när alla sinnen aktiveras. Enligt Health Resor, visualiserar bara hälften av befolkningen ett tillfredsställande sätt. Därför är kinestetiska (känsel) Den viktigaste känslan för effektiv guidade bildspråk. Om möjligt, erfarenhet guidade bildspråk som en del av en grupp. Altered state är smittsam. Bifogar guidade bildspråk med musik som genljuder med upplevelsen.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:ättika huskurer

Relaterade artiklar


 • sexuella biverkningar av Flomax
 • urinvägsinfektion hem behandlingar med tranbär
 • diet för influensa
 • Var är serotonin produceras i kroppen?
 • hypothyroid i spädbarn
 • biverkningar av ergogenic hjälpmedel
 • klimakteriet med halsbränna
 • icke-kirurgisk behandling gynekomasti
 • överdriven blinkande hos barn
 • amoxicillin och urinvägsinfektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com