hormon bröst tillväxt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-15
Bröstutveckling är en naturlig och viktig del av tillväxten av en kvinna. Det har reproduktiva och psykiska /social-psykologiska faktorer knutna till den. Som ett resultat kan en del kvinnor med mindre bröst vill att de ska bli större och några kvinnor med större bröst kan vilja att öka deras storlek ytterligare. För att åstadkomma detta, att många vänder sig till användningen hormoner åstadkomma detta

Fakta

Östrogen och progesteron är de komponenter av hormoner bröstförstoring. Dessa hormoner som produceras i kvinnans kropp under olika led i hennes liv. Den icke-kirurgisk metod för att öka storleken på brösten kallas hormonbehandling. Vissa naturläkare rekommenderar också flera växtbaserade behandlingar för att främja tillväxt genom att stimulera produktionen av dessa hormoner. Denna typ av behandling används främst av kvinnor som kanske inte är nöjd med storleken av deras bröst och också av många i transpersoner gemenskapen skall utveckla och öka bröst.

Betydelse

storlek och täthet av hennes bröst blir ett stort problem för en liten flicka in i början stadier av pubertet. Hon kanske undrar "hur stor kommer de att få?" eller "kommer de att se bra ut?" Många av dessa frågor kommer att flöda henne när hon reser på sin resa blivit en ung kvinna. Och liknande problem kan också genomföra i hennes vuxen ålder. Det finns också självkänsla frågor som många unga kvinnor kan bära med vissa uppfattningar om bröst eftersom det kan relatera till henne kvinnlighet.

Typer

Det finns flera sätt att administrera hormoner bröst tillväxt. Hormoner kan tas i tablettform tas oralt i en aktuell kräm appliceras på huden, genom stolpiller placeras i slidan eller anus, och genom näsan dimma in genom näsan. De kan också tas av aktuell lapp eller sub-dermal implantation, vilket ger en flera månaders leverans.

Överväganden

Enligt Teen Tillväxt, en kvinnas bröst vanligtvis fortsätter att växa ungefär fyra år efter hennes första period . Och bröst tillväxt går genom fem stadier "av utveckling slutförts. Efter 18 års ålder, hon vet sin sista bröst. Därför måste alla typer av behandling med tillväxthormon administreras före full utveckling av bröst vore naturligtvis oklokt.

Varning

Enligt Breast Plast Surgery. org kan bröst behandling med tillväxthormon bidra till att ge en betydande ökning av bröstvävnad, men det kan vara mycket allvarliga frågor som kan komma från det. Dessa frågor kan innehålla organsvikt och i vissa fall cancer. Alla risker bör övervägas innan man påbörjar någon form av terapi av denna karaktär.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:orsakerna till menstruation spotting

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen formel huvudlöss
 • Fakta om fosfor
 • hur man hittar barns hälsa chip försäkringsprogram
 • hem löss behandling för kläder
 • hur du tar bort äggstockarna efter menopaus
 • vad är tonsiller för?
 • healing försök med stämgaffel
 • förbrända kalorier tittar på TV
 • normala syre nivån på en persons
 • lekutrustning säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com