hur man hittar en fotvårdsspecialist i Rancho Cucamonga

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-06
Oavsett om du har bunions från höga klackar, en överdrivet kliande fall av fotsvamp eller en infekterad inåtväxta tånagel, behöver du en fotvårdsspecialist. Podiatrister är läkare som behandlar mul villkor från nagelsjukdomar att frakturer och även tumörer. Vissa har till och specialiteter såsom diabetes fotvård, ortopedi och idrottsmedicin. Du kan titta både på och offline för att hitta en fotvårdsspecialist i Rancho Cucamonga, Kalifornien
1.
Sök Yelp för fotvårdsspecialist recensioner. Yelp är en del lokala företag katalog och en del översyn webbplats. När du utför en sökning för fotterapeuter i Rancho Cucamonga, kommer du att märka att vissa av dessa listor har även recensioner från tidigare patienter. Granskningarna kommer att berätta vad dessa människor tyckte om, vad de inte gillar, faktureringen, seder säng och andra beslutsfattande vajande detaljer.
2.
Hitta Rancho Cucamonga podiatrister genom HealthGrades rapporter . HealthGrades är ett Healthcare betyg webbplats som erbjuder listor och betyg på läkare, sjukhus och omvårdnad anläggningar. Deras kommentarer är baserade på telefonintervjuer undersökningar, medicinska journaler styrelse, register statliga och andra offentliga medel. Rapporter för enskilda podiatrister kostar $ 12,95 och du kommer att kunna se deras utbildningsbakgrund, patient betyg, disciplinära åtgärder samt jämförelser med andra fotterapeuter i Rancho Cucamonga området.
3.
Sök PodiatryNetwork. com. PodiatryNetwork. com är en databas med 9. 000 podiatrister i USA. För att söka i katalogen, skriv in din Rancho Cucamonga postnummer, och du kommer att visas en lista över praktiserande podiatrister. Många av de fotterapeuter som anges här nämna de olika typer av försäkringar som de tar, vilket är bra.
4.
Sök SuperPages. com. SuperPages. com har listor över Rancho Cucamonga podiatrister dividerat med specialiteter, inklusive röntgen fotvårdsspecialister, fot och fotled kirurger, pediatrisk fotvårdsspecialister och andra. Precis Yelp, kan du också läsa recensioner från andra patienter här.
5.
Ring din leverantör sjukförsäkring för en lista över lokala podiatrister. De har förmodligen en telefonjour eller en utskrift katalog där du kan leta efter podiatrister. De kommer också att kunna berätta för dig om du behöver en remiss från din läkare, vilket är viktigt att veta innan du börjar.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:muskelknutor bota

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla penis jäst infektioner
 • symptom av mögel
 • Tylenol förgiftningssymtom
 • hur du skyddar ditt barn från H1N1 (svininfluensan)
 • strategier för att stödja barns fysiska utveckling
 • ciproflox och blåskatarr
 • endokrinologi definition
 • Hur kvinnor blir gravida?
 • spinal blockad teknik
 • Hur länge RX droger kvar i kroppen?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com