hur man utarbetar efter äggledarna återföring

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-30
Tubal säkerställa att skyldigheterna är ett medel för permanent sterilisering för de flesta kvinnor, där deras äggledarna är bundna. Men cirka 25 procent av kvinnorna som tror de inte längre vill ha barn, ändra sig, vilket kräver en äggledaroperation omsvängning. Chanserna för befruktning börja minska den äldre en kvinna blir, men det finns åtgärder du kan vidta för att öka din förmåga att tänka när du har haft en äggledarna återföring utförs

Du behöver:. .
BMI räknare
Normala blodsockernivåer.
Normal sköldkörtel.
Hälsosam vikt.
Ovualtion förutsägelse kit.


1.
Ner i vikt. Övervikt gör inte bara Tubal återföring kirurgi svårare att utföra, kan det också göra dina chanser att bli gravid svårare. I flesta fall kommer läkarna utföra äggledarna återföringar på kvinnor vars body mass index (BMI) är 35 och under. Men på 25 anses vara en hälsosam BMI, och ju närmare du är, desto större är dina chanser till en lyckad annullering och uppfattning efteråt. Tala med din läkare om en hälsosam kost och motion plan om du behöver kasta övervikt innan operationen.
2.
Sluta röka. Rökning inte bara medför hälsorisker under graviditeten, kan det också skada din redan skadade äggledare både före och efter din operation. Trots att läkare som utför operationen tar alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa din rör är i optimalt skick för utformning, agera av att ha dem bundna och återföring själva kan orsaka ärr och vävnadsskador, de ämnen i cigarettrök kan orsaka ytterligare skador och minska dina chanser för befruktning.
3.
hålla blodsockret under kontroll. Diabetes är en av de gemensamma villkor som kan komplicera din förmåga att tänka efter en Tubal återföring. Korrekt förvaltning av din blodsockernivå kan dock hjälpa till att minska risken för dessa komplikationer.
4.
Hantera din sköldkörtel tillstånd. Sköldkörtelsjukdom är en annan vanlig hälsotillstånd som kan störa din förmåga att bli gravid. Ta väl hand om dig själv och följa din läkares instruktioner för hantering av ditt tillstånd kan öka din förmåga att bli gravida.
5.
Övervaka din ägglossning. Ett annat vanligt problem för kvinnor som har genomgått en äggledarna vändning är oregelbunden ägglossning, vilket innebär att deras ägg inte släpps regelbundet, vilket är en väsentlig del av befruktningen. Den största indikatorn på en ägglossning Problemet kommer att oregelbunden eller ojämn perioder. Om detta är ett problem, tala med din läkare omedelbart så att den kan lösas. Om du inte vet när du har ägglossning kan du inte tiden samlag bli gravida.
6.
Använd en förutsägelse kit. När dina perioder har reglerat, börja använda en sats ägglossning förutsägelse. Den fungerar som en graviditetstest kit, förutom att det test för hormoner släpps ut i din urin när ägglossningen är på väg att inträffa. Detta visar att dina chanser för befruktning är optimala.


Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:vad är orsakerna till perioden spotting?

Relaterade artiklar


 • historien om body mass index
 • försvinnande tvillinggraviditet
 • hur stärka ditt botten
 • baby hälsa hjälpa
 • social trygghet lista handikappande villkor
 • normal vikt för en flicka
 • motiverande samtal
 • vad är orsakerna till ledstelhet?
 • handtvätt aktiviteter för förskolebarn
 • uppkomsten av diabetes hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com