medicinsk behandling för alkoholförgiftning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-11
Alkoholförgiftning uppstår när du konsumerar stora mängder alkohol i snabb takt. Mayo Clinic personal säger berusningsdrickande, dricka fem eller fler drycker i snabb följd, är den främsta orsaken till alkoholförgiftning. Detta villkor beror också oavsiktligt intag hushållsprodukter. Dricker för snabba förändringar ditt andningsmönster, hjärtfrekvens och kräkreflexen. Detta allvarliga tillstånd leder till koma och död utan omedelbar medicinsk behandling för alkoholförgiftning

Ring 911

Ring 911 om du misstänker att någon har alkoholförgiftning. National Institute on Alcohol Abuse and Alkoholism säger symtom inkluderar förvirring, oförmåga att vakna en person, kräkningar, kramper, långsam eller oregelbunden andning, låg kroppstemperatur och blå eller blek hud. Vänta inte med att ropa på hjälp, eftersom det är ett liv eller död situation. Se till att personen luftvägar förblir öppen och att hon inte kvävas av hennes kräkas. Aldrig lämna henne ensam. Ring Giftinformation väntan på ambulans. Håll dryck flaskan för att besvara eventuella frågor från räddningspersonal.

Undvik Hem Rättsmedel

Använd inte huskurer om du tror att någon lider av alkoholförgiftning. Mayo Clinic personal säger huskurer är ineffektiva och farliga. Vanliga huskurer inkluderar att tvinga någon att dricka svart kaffe, placera en medvetslös person i en kall dusch, gå bort eller sova bort det. En kall dusch och sömn kan leda till medvetslöshet, ett farligt tillstånd som orsakar hjärnskador, koma eller död.

Rensa System

Rensa ditt system av alkohol. Läkare köra diagnostiska test när du kommer till sjukhuset. Mayo Clinic personal säger sjukhusläkare ta blod för att kontrollera halten alkohol i blodet och tecken på alkohol toxicitet som lågt blodsocker. Urinprov bekräfta alkoholförgiftning. Läkare frågar dig eller den person som medföljer dig till sjukhuset vad du drack innan du upplevt tecken på alkoholförgiftning. Intravenös vätsketillförsel förhindra uttorkning och njure dialysmaskiner bort alkohol från blodet. Sjukhuspersonal övervakar andning och puls.

Få uppföljande vård

Gå till läkare för en uppföljande besök efter att de lämnat sjukhuset. Läkare utför läkarundersökningar för att se till permanenta skador har inte inträffat. Medicinsk behandling omfattar mötet med en socialarbetare eller läkemedel rådgivare att ta reda på orsaken till din berusningsdrickande, särskilt om det är inte första gången du har haft alkoholförgiftning. Läkare kan rekommendera droger och alkohol rehabilitering.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:naturliga bördighet alternativ

Relaterade artiklar


 • Vad kan jag göra med mitt liv?
 • vad är en Medrol dosepak
 • Candida diet för barn
 • hur att lindra smärta liktorn
 • bli gravid med låg spermiernas rörlighet
 • wellness omvårdnad diagnos
 • hem rättsmedel för snabb viktminskning
 • hur man hittar en läkare i Philadelphia
 • blod fakta
 • normala spädbarn vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com