naturliga bördighet alternativ

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-11
Infertilitet har definierats som medicinskt försöker bli gravid i ett år och inte kunna bli gravid. Enligt University of Chicago Medical Center, som i 202C cirka 12 procent av alla par i fertil ålder kämpar med infertilitet. Konventionella behandlingar ingår IVF och medicinsk hormonbehandlingar. Försöker naturliga bördighet alternativ är ett bra ställe att börja på din fertilitetsbehandlingar. Naturliga alternativ har fungerat effektivt för många par. Naturliga alternativ är att ta örter, detaljerad kartläggning av menstruationscykeln, och vitamin användning.

Naprotechnology

Naprotechnology är en naturlig bördighet möjlighet baserad på en naturlig familjeplanering och noga följa cykler och hormoner. Det finns specialister på naprotechnology i hela landet. Enkelt sagt gör det en kvinna att följa olika biologiska markörer under hela hennes menstruationscykler.

För att använda naprotechnology, första besök en specialist. Hon kommer visa dig hur du kartlägga dina cykler effektivt avgöra när dina hormonnivåer stiga och falla och när bästa tiden är för att du ska göra graviditeten. Detta är mer än naturlig familjeplanering. Du kommer att kartlägga din ägglossning och hormoner med stor detaljrikedom.

Naprotechnology har en förvånansvärt hög träffsäkerhet, och är acceptabelt för kvinnor de flesta religioner och religiös bakgrund, även de religioner som skulle vara emot mycket påträngande former av fertilitetsbehandlingar, t. ex. IVF, men öppen för naturliga metoder.

kysk träd bär

En populär ört kallas kysk träd bär (Vitex agnus-castus) är en annan naturlig bördighet alternativ. Denna ört hjälper till att reglera din cykel om du är oregelbundna. Det bidrar till att minska höga prolaktin nivåer. Det är väldigt säkert, och du måste ta det för tre till sex månader att förverkliga sin fulla effekt. Du får ta det en gång dagligen, på morgonen. En standardiserad daglig dos är 60 droppar.

Red hallonbladsté

Red hallonbladsté bidrar till att öka fertiliteten. De röda hallon anläggningen kommer att fungera som progesteron i kroppen. Om din progesteron nivåerna är låga, kan det bidra till att öka dem. Dessutom fungerar röd hallonbladsté att lugna och tona livmodern. Drick 2-3 koppar dagligen.

Naturliga alternativ för män

Om en man behandlar en lågt spermieantal, Det finns också naturliga bördighet alternativ för honom att prova. När det tas tillsammans, har E-vitamin och selen visats öka spermier rörlighet och antalet normala spermier. C-vitamin håller spermierna från klumpar ihop. Det hjälper också att öka det totala antalet spermier. Ta minst 1000 mg C-vitamin per dag.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Hur är anatomi & fysiologi släkt?

Relaterade artiklar


 • super livsmedel för äldre
 • spädbarn trast symtom
 • att bota förkylningar och influensa hemma
 • vad gör ringorm ut?
 • normal östrogen nivå under graviditeten
 • Definitionen av en normal sömncykel
 • delar av Integumentary systemet
 • cat scan information
 • hur man gör ögat patchar
 • C-vitaminbrist hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com