oljeavfall att hjälpa till med snarkning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-22
Snarkning kan vara ett problem inte bara för snorer, men för den som försöker sova i närheten. Detta mycket vanligt problem är vanligare hos män än hos kvinnor, men när vi åldras båda könen kommer att se sannolikheten för snarkning öka kraftigt. Det orsakar rastlöshet för någon inom hörhåll, och det innebär också en mängd hälsorisker. Eteriska oljor har blivit en mycket populär lösning, och det kan vara svaret om du eller ett älskat en har drabbats av sin besvärliga villkor

mejram Olja

Mejram är en flerårig ört med tall smaker som kan producera en eterisk olja som används för att förhindra snarkning. Enligt snarkning åtgärda hemsida putanendtosnoring. com är mejram anses vara den mest effektiva eterisk olja i att kontrollera snarkning problem.
Mejram olja används främst som en aromterapi bota och kommer i en burk som innehåller en svamp som suger upp oljan och släpper doft i luften. Det är tänkt att placeras bredvid sängen med locket av när snorer går till sängs. Doften av mejram olja kommer att öppna bihålorna och ge enklare andas genom näsan.

Pepparmintolja

Pepparmint är en hybrid mynta tillverkad av ett kors av watermint och spearmint och dess olja används i många tillämpningar, inklusive som colon irritabile rätta till miljövänliga bekämpningsmedel. Dess populär smak används i många godis, bland annat efter middagen myntverk, som fungerar genom att vidga matstrupen att möjliggöra enkel flykt av gas efter måltid. Peppermint är avkopplande egenskaper gör det också användbart vid behandling av snarkning, enligt silentsnore. com. Den snarkning åtgärda tillverkare anser att pepparmynta bidrar till att minska vibrationerna i vävnader som orsakar snarkning. Peppermint öppnar också sinus passager för att möjliggöra lättare att andas.

Lavendel och eukalyptusolja

Hälso-oils. com listor franska lavendel och eukalyptus som vanliga ingredienser i snarkning rättsmedel. Lägga oljorna att kanel och kryddnejlika oljor gör att basen för en del kommersiellt producerade over-the-counter rättsmedel. Dessa oljor slappna av halsmusklerna och smörj baksidan av halsen och munnen för att minska torrhet.

Användning av oljor

Eteriska oljor normalt används som aromaterapi antingen med inhalatorer och spridare, eller genom att bränna olja eller helt enkelt öppna en container att släppa lukten i luften, eller använda oljor för en terapeutisk massage. Enligt forskning vid Englands Royal rätt Shrewsbury Hospital, "Användning av eteriska oljor för att behandla snarkning. " vissa oljor kan användas med vatten som en hals spray eller droppar kan tas i vattnet att bilda en gurgla. Se till att alla ingredienser är säkra innan intag.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:bröst tillväxt myter

Relaterade artiklar


 • livsmedel som orsakar sinus huvudvärk
 • ibuprofen vs Tylenol
 • Hur får man en svininfluensan (H1N1) vaccin för ditt barn
 • hemlagad fästing spray
 • leksaker återkallas på grund av bly
 • risker med permanent makeup
 • vad man ska göra för en näsblödning?
 • stora bröst och rygg problem
 • hypoplastiska hjärtsjukdom
 • Efexor & klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com