om klimakteriet och kropp förändras

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-31
Det kan smyga upp på dig när du inte är uppmärksamma, men din kropp kommer att förändras när du har angett peri-klimakteriet och sedan vidare till klimakteriet, vilket är definitivt upphörande av din menstruation. Du får inte upp i vikt, enligt den skala, men du kanske märker att din vikt har förändrats. Din rumpa och ben kan faktiskt vara mindre, men din mittsektionen är större. Enligt Mayo Clinic, detta är ganska typiskt men det är inte bra. Överskjutande fett i magen området ökar din risk för hjärt-kärlsjukdomar, cancer och diabetes.

Du behöver:
sjukt barn
. Specifik medicin för ungarnas krämpa.
tesked .
strösocker.

magen fett

kvinnor upplever att fettet tenderar att samla i sin mellersta delen i medelåldern. Belly fett är inte bara späck som du kan ta tag med händerna, men det är också visceralt fett som ligger djupt inne i buken. Detta fett omger bukorganen och är inte bra för din hälsa. Hormonella förändringar kan bidra till hur din kropp är nu att bryta ner och lagra fett, vilket leder till övervikt vinna. Du måste hålla i minnet att det nu är inte tid att bli stillasittande. En långsammare ämnesomsättning och brist på fysisk aktivitet när man är i klimakteriet kommer sämre situationen.

Bröst

Läkare kan berätta för er att bröst kommer att minska i storlek efter klimakteriet på grund av en kvinnas östrogenbrist kan dock kvinnor berätta annat. Många kvinnor i klimakteriet rapporterar om en ökning bröst under peri-klimakteriet och menopaus. Detta kan bero på viktuppgång eller graden av hormonell påverkan på bröst, enligt Breasthealth, Women's Health Resource. Om du genomgår hormonersättningsterapi och med syntetiskt östrogen och progesteron, kan detta göra brösten större än de brukade vara. Många kvinnor i klimakteriet upplever hängiga bröst. Detta beror på ålder och förlust av östrogen. Brösten kan ömma och ömma, som under peri-klimakteriet kan orsakas av östrogen dominans. Postmenopausala kvinnor är benägna att utveckla fibrocystiska bröst, vilket kan vara mycket spänd och knölig.

Vaginal torrhet

Du kanske märker att din vagina inte längre smörjer lätt. Detta går tillsammans med att vara i klimakteriet. Den vaginala vävnader har blivit tunn och torr. Författare och klimakteriet expert Susun
Weed rekommenderar försöker homeopatiska medel att lösa detta problem, liksom yoga och äta mer nyttigt. Hon konstaterar också att om dina binjurar, som är en back-up källa för östrogen, har utarmat och utmattade av förbrukning eller användning av vitt socker, kaffe, alkohol, steroider eller kortison krämer och /eller stress, bidrar detta till torrhet i slidan .

Hud

huden åldras och tunnar när vi blir äldre. Du kan märka mer bottnar och crepiness. Detta är också orsakas av brist på östrogen. Du måste hålla huden hydrerad och skyddas från solen. Investera i några bra krämer som är särskilt riktade mot äldre hud.

Leder och muskler

Du kan upptäcka att du är achier och sorer än någonsin tidigare. Ogräs konstaterar att klimakteriet kan lämna dig känslan av att ha blivit slagen. Muskler reagera på hormonella förändringar genom att få ont. Förband blir stela. En kalcium och mineralbrist kan göra dina ben gör ont. Motion hjälper dig att behålla din flexibilitet och rörelseomfång. Weed föreslår också att äta yoghurt regelbundet eftersom det stärker och ger näring åt immunitet. Hon rekommenderar att du använder örtteer, såsom brännässla och vallört löv, snarare än att dricka kaffe och läsk. Hon konstaterar att magnesium är viktigt för att förebygga smärta i bindväv och muskler. Du kan få magnesium genom att äta fullkornsprodukter, gröna bladgrönsaker, baljväxter och örtteer som oatstraw och nässlor.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hälsorisker av tandlossning under graviditeten

Relaterade artiklar


 • hyperaktivitet behandlingar
 • hur man identifierar orsakerna till erektil dysfunktion och impotens
 • hur man bli gravid med en 38-dagars menscykel
 • sunda matvanor planer för män
 • om blåsan
 • CYMBALTA & graviditet biverkningar
 • risk för missfall: första trimestern av graviditeten & tyngdlyftning
 • Hur säker är NuvaRing?
 • effekterna av övergrepp mot äldre
 • hur man kan förhindra automatisk toaletter från spolning på dig i förtid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com