övergångar linser information

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-02
Transitions glasögonglas är tekniska framsteg i den näringsgren i optometri. Med Transitions glasögonglas är som att ha ett par glasögon och ett par solglasögon allt i ett par med en uppsättning linser. Transitions glasögonglas färgton gradvis beroende på intensiteten i ljusstyrka utanför. När intensiteten sjunker eller när du inomhus, Övergångar linserna automatiskt lättar på deras tydliga tillstånd

Historia

Transitions Optical, Inc. lanserades 1990. Följande år började produktionen på den första generationen av Transitions glasögonglas. Ytterligare tre generationer av Transitions glasögonglas har införts, var och en erbjuder mer avancerad teknik för att skydda ögonen på dem som bär dessa speciella linser.

Bevara Syn

Om du redan bär receptbelagda glasögon, investera i ett par med Transitions glasögonglas är inte bara praktiskt och bekvämt, utan det hjälper också dig att bevara hälsan och livslängden på din ögon. När de mörkare, Transitions glasögonglas skydda dina ögon mot skadliga ultravioletta strålar som avges av intensivt solljus.

Convenience

Med Transitions glasögonglas har du bekvämligheten av flyttar mellan inomhus och utomhus snabbt utan krångel. Det kommer att eliminera behovet av att byta från din vanliga glasögon till solglasögon varje gång du gå ut och tillbaka igen när du steg inomhus med det enda syftet att skydda dina ögon. Också, medan du är utomhus, är Transitions glasögonglas utformade med antireflexbehandlat teknik, så du kan se klart hela tiden utan svårighet.

Återförsäljare

Återförsäljare inklusive PearleVision, Walmart, Target och Costco alla erbjuder möjligheten att För Transitions glasögonglas. Om du vill köpa glasögon med Transitions linser men är inte säker på om ditt lokala vision kontor eller återförsäljare erbjuder denna möjlighet, be receptionist innan du bekräftar din utnämning.

Special begäran

Även om det blir mer och mer populärt bland konsumenterna, är alternativet för Transitions glasögonglas inte automatiskt till beställningar av glasögon. Du måste nämna att du vill köpa Transitions glasögonglas med din nya glasögon efter att du har valt den ram du vill så optionen kommer att listas på uppdraget för dina nya glasögon.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:struktur skelettet

Relaterade artiklar


 • första trimestern utvecklingen av en baby
 • tecken för Downs syndrom under graviditeten
 • Hur sluta röka utan att lägga ett beroende av nikotintuggummin
 • knä tendinit symtom
 • kvinnliga klimakteriet symtom
 • struktur av blodkärl
 • hantering av urinvägsinfektioner
 • kan du utveckla allergier under graviditeten?
 • typer av epilators
 • baby bilstolen säkerhetsriktlinjer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com