sinusarytmi hos barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-17
En arytmi, som också kallas arytmier, är en oregelbunden hjärtrytm som kan inträffa i alla åldrar. Hos barn kan symtom uppkommer inte själva och tillståndet diagnostiseras vid en rutinmässig läkarundersökning. Sinusarytmi hos barn är en typ av arytmi och bedöms inte som allvarligt, men andra arytmi villkor. Ett barn måste undersökas om några symtom på en arytmi tycks utesluta andra problem

Identification

sinusarytmi hos barn är när hjärtat har en onormal rytm eller hjärtrytm när barnet andas. Medan sinusarytmi anses normalt hos barn, är det inte hos vuxna. Hjärtat kommer att påskynda medan barnet andas in och saktar ner när utandning. Under diagnos kommer ett barn testas för andra arytmier problem som är symptom på ett mer allvarligt problem och bristen på blodflödet skadar andra delar av kroppen.

Symtom

Det vanligaste symptomet för ett barn med sinusarytmi är en hjärtklappning när barnet andas i. Detta tillstånd kan orsaka en yr eller yr känsla. Andnöd, en blek hudton och lågt blodtryck kan också förekomma hos barnet. En del barn kommer att uppleva bröstsmärtor eller har överskott svettas det villkoret.

Orsak

sinusarytmi är en tillfällig arytmi som sker i ett barn som är under en stressande villkor, vilket inkluderar motion. Det finns flera orsaker till en arytmi. En arytmi uppstår när värkarna i hjärtat inte tillåter den nedre kammare för att fylla med tillräckligt med blod eftersom hjärtat pumpar för fort. En annan orsak är hjärtat inte pumpa tillräckligt snabbt, eller är oregelbunden, är så rätt mängd blod inte pumpas ut.

Diagnos

Eftersom symtomen av sinusarytmi påminner om mer allvarliga tillstånd är det bäst att kontakta en läkare för undersökning och diagnos av problemet. Ett barn som har en eller flera symptom på sinusarytmi kommer att genomgå ett EKG test för att övervaka elektriska aktiviteter förändringar i hjärtat. Detta test måste genomföras på ett sjukhus eller en klinik av en utbildad professionell.

Behandling

En sinusarytmi är ofta tillfälligt hos barn, innebär så behandling att hitta orsaken till stress på barnet och ersätta det med livsstilsförändringar. Om stressen uppstår i hushållet, är en familj övning plan för att minska stressen och eventuella familjerådgivning ordinerats. Koffein betonar kroppen av barn och bör elimineras från ett barns kost. I vissa fall kan en medicin behandling ordineras, men detta kommer att variera med hur allvarligt problemet är.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:om smärtlindring hos spädbarn

Relaterade artiklar


 • övergångar linser information
 • hur man får billiga vaccinationer för ditt barn
 • period under klimakteriet
 • reoccuring svampinfektioner
 • vad är en sinus skölja?
 • läkemedel för barn med ADHD
 • produktionen av vita blodkroppar
 • Så för att lindra förstoppning med naturläkemedel för din familj
 • kolesterol och klimakteriet studie
 • Vilka mediciner orsaka erektil dysfunktion?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com