vad är orsakerna till tråden ådror i ansiktet?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-19
Thread vener finns ofta på personer som har använt steroider krämer i ansiktet under en längre tid samt de som har ägnat sina liv arbetar utomhus, enligt Dr Chris Steele av Thefamilygp. com. Den vanligaste orsaken till ansiktet tråd vener är rosacea, som slår medelålders personer, varav en av 10 kvinnor. När en person har rosacea, de blodkärl som är drabbade blir större, permanent, och kan dyka upp på kinderna och näsan. Ibland finns det små akne typ fläckar utöver tråden venerna.

Du behöver:
BMI kalkylator
. Normala blodsockernivåer.
Normal sköldkörtel.
Hälsosam vikt.
Ovualtion förutsägelse kit.

System

Dessa vener är en del av det komplexa kärlsystemet i vår kropp som består av vener, kapillärer och artärer. Vener bära blod tillbaka till hjärtat, medan kapillärerna är små blodkärl som hakar de mindre artärerna till små vener. Artärer transporterar blod från hjärtat.
väggar kapillärer är inte tjock och som ett resultat, är ömtåliga. Kapillärer är stora nog att rymma röda blodkroppar som färdas i samma fil. Den kapillärväggarna inte innehåller kollagen eller muskelfibrer, vilket bidrar till svaghet och bräcklighet av väggarna.
Tråd vener är synliga och kan vara en skam, särskilt om de är i ansiktet. Thread vener är vanligt förekommande på benen och ganska ofta dyka upp på fötterna eller runt anklarna. Vissa individer har även dem på deras buken eller bröstkorgen. Om tråden venerna visas beror på deras vaskulär orsak.

Rosacea

När rosacea uppstår, blir ansiktet rött och blodkärlen blir utspänd. Detta villkor kan förvärras om personen äter varm mat, som innehåller kryddstark mat och, bokstavligen, varm mat, temperatur klokt. Koffein drycker kan förvärra rosacea som kan vind, sol, temperaturförändring från kallt till varmt och alkohol, i synnerhet sprit och rödvin.

Inte livshotande

Enligt Dr Joanna Lee, en allmänläkare, gänga vener är vener som har blivit utvidgade. Detta kan vara en ärftlig. Trots att de kan vara obehagliga att titta på, inte hindrar tråden vener inte hur det venösa systemet. Om en individ blir tråd vener eller ådror spindel på benen, kan detta vara ett resultat av trycket och vikten av graviditeten eller i samband med åderbråck. Anledningen till att spindel vener utvecklas är inte helt förstås av den medicinska samfundet, även om de kan vara resultatet av skada eller kvinnliga hormoner, även om män får dem också.

Behandling

Enligt Veindirectory. Org. åldrande, som orsakar vår hud för tunn och bli tydligare, också bidrar till problemet eftersom venerna blir mer märkbar. Facial tråd vener kan avlägsnas genom intensivt pulserande ljus eller laser. Den pulserande ljus enheten eller lasern förstör onormala vener, som sedan kommer att försvinna. Resultaten är omedelbara. Efter behandlingen kan ditt ansikte känns som om du har en solbränna. Denna känsla kommer att pågå ett par dagar. Svullnad och blåmärken kan förekomma, men det är tillfälligt. Förfarandet kan kosta allt från $ 500 till $ 1. 500. Kostnaden beror på hur många spindel vener måste tas bort och hudskador som finns.

SPINDELLIKNANDE i Utseende

tråd vener är ibland som spindel vener eftersom de stråla utåt och se ut som spindlar " ben och även utseendet liknar ett spindelnät. Thread vener är rött, medan större åderbråck blir blått och lila som tyder på ett långsamt blodflödet i det aktuella området av kroppen.

Genetik

De apt att få ansikts tråd vener är människor av keltiskt ursprung, de som rodnar lätt och de som är ljushyad.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:Vad är en normal puls för de äldre?

Relaterade artiklar


 • hållning-att förbättra övningar
 • Hur är DNA-fingeravtryck gjort?
 • struktur skelettmuskler
 • inte lågdos preventivmedel med en högre risk för graviditet?
 • vad är tecknen på manliga klimakteriet?
 • natrual sätt att förmå labor
 • fakta i tonåren röka
 • hur man kan stoppa spridningen dåliga bakterier
 • om äldreomsorg
 • hur man kan slå endometrioisis 80 - förstå sexuell lust efter livmoder hysterektomi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com