är tea tree olja är bra för ditt ansikte?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-16
Används för dess läkande egenskaper av australiska aboriginer stammar för hundratals år sedan, är tea tree-olja nu allmänt som en av de bästa växtbaserade vapen mot akne. Health Mad anges att denna olja kommer från Melaleuca alternifolia anläggningen, och är tagen från klibbiga blad

Varför Sätt den på ditt ansikte?

Tea tree olja befanns vara effektiv vid behandling av svamp på 1930-talet av DrE. M. Humphrey. The Naked Scientist hävdar också att när tea tree-olja appliceras på bakterier, mängden bakterier sjunker med 90%. Som sådan har denna olja använts för att hjälpa tränga igenom huden och klar ut. Den tea tree olja kommer att klara upp akne du redan har samt hjälpa till att förebygga finnar av akne och pormaskar i framtiden.

Hur man använder det

innan sängen, ta bort alla dina makeup med en makeup remover, akne tvätta av ditt val och varmt vatten. Häll lite olja tea tree på en bomullstuss, en tops eller en vävnad. Gnid försiktigt oljan i ditt ansikte. Tvätta inte tea tree olja innan säng som sin bästa effekter kommer att uppträda om du låter det sitta på huden över natten, enligt Acnemyths. com.

Använd i kombination med andra Acne-Fighting Agent

Innan du använder tea tree olja i ansiktet, tvätta huden med en annan akne-fighting agent. Detta kommer att bidra till din makeup och öppna porerna så att huden är redo att ta emot denna kraftfulla naturligt ämne. Vilken acne tvätta du väljer är upp till dig, men noga läsa etiketten. Din akne tvätta ska innehålla salicylsyra som aktiv substans.

Var hittar Tea Tree Oil

Tea tree-olja kan nu hittas på nästan varje livsmedelsbutik eller apotek och marknadsförs i en rad produkter och varumärken. Se till att du plocka upp en produkt som är märkt 100% tea tree olja. Om det är urvattnad eller blandad med andra saker, kan det inte fungera också. Räkna med att betala runt $ 5 till $ 10 för din flaska.

Andra användningsområden

Trots att tea tree-olja kan inte användas internt (försök inte dricka olja tea tree), kan den användas på en rad andra problem. Sandskädda några på en öm tand, applicera några droppar på en koka varje dag för en månad, använda den för att rena mindre repor och nedskärningar, gurgla åtta till 10 droppar blandas med vatten för ont i halsen, tillämpa ett par droppar till en insekt bita, eller placera den på fötterna för att klara upp fotsvamp.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:trombocytopeni frånvarande radie syndrom

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa en solbränna från klåda
 • de bästa sätten att hantera värmevallningar
 • lyftteknik för hem vårdgivare
 • hur man behandlar PCOS med metformin
 • hur man kan stoppa din tid för ditt speciella evenemang eller semester!
 • typer av hostmedicin för barn
 • hur man rengör och lagrar kontaktlinser
 • användningsområden för Vicks Vapo gnugga
 • kan orsaka anemi sent & oregelbunden mens?
 • ringorm i spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com