ansvarsfrihet efter klimakteriet

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-21
Ansvarsfrihet som inträffar efter klimakteriet orsakas oftast av atrofi av vaginal väggarna. Det är viktigt att medicinsk utvärdering sker när utsläppen är blodig eller är överdriven. Infektion kan vara en orsak till utsläpp efter klimakteriet och bör diagnostiseras att påbörja behandling så snart som möjligt. Menopause är ett skede i livet och inte ett medicinskt tillstånd. Symtomen kan vara smärtsamt, men i de flesta fall ofarligt för en kvinna

Identification

Uppleva en urladdning efter klimakteriet kan vara oroande, men det är viktigt att upptäcka orsaken till utsläppet. Efter klimakteriet får en vit, tjock ansvarsfrihet på grund av vaginal atrofi. Östrogenbehandling kan användas för att behandla denna typ av ansvarsfrihet.

Efter en kvinna når klimakteriet, det finns en brist av vaginal vätskor produceras av kroppen. Detta kan orsaka en större förekomst av infektion. Den vaginala vätskor och fungerar menstruation som skydd mot infektion tidigare i livet. När det inte längre finns något skydd, är infektion vanligare. Detta kan också vara orsaken till flytningar efter klimakteriet.

blodiga flytningar efter klimakteriet kan vara tecken på en mer allvarliga medicinska tillstånd och bör utvärderas direkt. Även om det kan vara en normal reaktion på fluktuerande hormoner, måste den checkas ut av läkare för att fastställa orsaken.

Typer

Menopause är ett skede i livet som präglas av ett upphörande av menstruation och minskande eller upphörande av östrogenproduktion. När detta inträffar reagerar kroppen med symtom som är en helt normal del av processen. Dessa symtom är flytningar som indikerar atrofi av vaginal väggarna. Detta är en behandlingsbar sjukdom, men är det viktigt att notera att denna typ av utsläpp är en normal del av klimakteriet.

Infektion och svåra sjukdomar är andra orsaker till postmenopausala ansvarsfrihet som måste undersökas av en läkare så att behandling kan inledas så snart som möjligt. Blodiga flytningar efter klimakteriet kan vara ett symtom på cancer. Denna typ av cancer kan behandlas effektivt när den diagnostiseras så tidigt som möjligt.

Effekter

Det obehag som upplevs av flytningar efter klimakteriet kan innehålla klåda och sveda vid urinering. När läkaren kan bedöma ansvarsfrihet och fastställa orsaken, kan behandling påbörjas och obekväm effekter kommer att elimineras eller minimeras.

Behandling

Den behandling för postmenopausala utsläpp beror på orsaken. En infektion kan behandlas med receptbelagda läkemedel för en bakteriell infektion. Alternativt kan en over-the-counter produkten användas för att behandla en svampinfektion. Läkaren kommer att bestämma vilken typ av infektion som du har under din examen.

blodiga flytningar efter klimakteriet kan kräva ytterligare provning eller en biopsi att fastställa orsaken till utsläppet.

Hormonbehandling kan användas för att behandla en urladdning som orsakas av vaginal atrofi. Detta är en normal del av klimakteriet som orsakas av minskande eller upphörande av östrogen produktionen. Östrogensubstitution minimerar många av de symptom på klimakteriet, inklusive flytningar.

Förebyggande

Använda alla de läkemedel som ordineras för en infektion är ett sätt att förebygga en upprepning av symptomen. Många av de andra orsaker till postmenopausala ansvarsfrihet är inte att förebygga, men tidig upptäckt och behandling är avgörande.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:tredje gradens brännskada problem





Relaterade artiklar


 • fakta vänster om vänsterhänta kontra högerhänta personer
 • hemtjänst anläggningar kontra vårdhem
 • vad man gör om en 2-årig har en urinvägsinfektion
 • tecken och symtom på lågt blodtryck på ett barn
 • hur man ska leva till 100 år gamla eller mer
 • statsbidrag för vård av äldre i hemmet
 • utöva under graviditeten
 • CDC influensa skott riktlinjer
 • alternativ för läkning migrän
 • tre typer av leder




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com