berättigar till Medicaid på ett vårdhem

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-21
Vårdhem kostnaderna kan bli dyrt beroende på typ av anläggning och typen av vård som behövs. De som bor på ett vårdhem kan behöva stöd i slutskedet dag till dag uppgifter, till exempel klä på sig och äta, till sjukgymnastik och läkarvård för sjukdomar eller funktionshinder de har. Medicaid är tillgänglig för äldre som har begränsad inkomst och som behöver hjälp att ersätta kostnader i samband med hemvård

Vad är Medicaid Täckning?

Medicaid är ett statligt finansierat program som hjälper dem med låg eller begränsad inkomst har råd med vård, sjukhem stöd, fysisk rehabilitering och mer.

Efter dina medicinska behov har följts, är att betala räkningar skickas direkt till anläggningen där du fick vård. Du kan behöva betala en självrisk eller självrisk beroende på vilken typ av medicinsk vård du får.

För pensionärer som lever uteslutande av sig sina besparingar eller social trygghet, Medicaid kan hjälpa kompensera sjukvårdskostnader, boende och andra kostnader i samband med hemvård.

Medicaid och vårdhem

För att kvalificera för Medicaid bistånd för att betala rättegångskostnaderna sjukhem, du måste uppfylla din statens kriterier för bistånd. Vill veta mer om din statens Medicaid reglerna kan man kontakta staten sjukförsäkring Assistance Program (fartyg) eller Medicare Fiscal Mellanhand kontor.

Om du är berättigad till stöd, måste du hitta ett vårdhem som deltar i Medicaid-programmet. Månatliga kostnaderna för den genomsnittliga vårdhem är ca $ 5. 000 per månad. Detta inte innehåller vanligtvis medicinering, checkups läkare och andra vårdinrättningar.

Medigap och privat försäkring

Förutom Medicaid, kan du köpa Medigap eller privata försäkringar. Medigap försäkring erbjuds av den federala regeringen och kan användas tillsammans med Medicaid för att täcka medicinska kostnader, inklusive medicin och läkare självrisker. Månatliga premier för Medigap försäkringar varierar mellan staterna.

privat försäkring kan köpas genom de flesta försäkringsbolag. När du väljer en privat försäkring plan, översyn minst tre planer på att jämföra funktioner och premier. Några planer får inte omfatta befintliga förhållanden (sjukdomar som du har innan du ansöker om täckning). För att berättiga till privat försäkring, kan du behöva fylla i en fysisk undersökning.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:paragard smärta fakta

Relaterade artiklar


 • Fakta om tonåringar rökning
 • hösnuva hos barn
 • vem som kan administrera influensa skott?
 • handtvätt aktiviteter för förskolebarn
 • efter graviditeten bröst tillväxt
 • biverkningar av stolpiller
 • tips för att försöka bli gravid
 • töm en effekt kräm
 • Hur länge RX droger kvar i kroppen?
 • fördelar och nackdelar med IVF-behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com