familjeplanering i Wisconsin

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-23
Wisconsin har ett utbud av familjeplanering tillgängliga för människor i alla åldrar och inkomstnivåer. Familjeplanering är att hjälpa ensamstående kvinnor, gifta par eller ogifta före, under och efter graviditeter. Tjänsterna kan inkludera förhindra graviditet, som handlar om oönskade graviditeter och före och efter förlossningen

Du behöver:.
Osötad frukost livsmedel
. Seltzer /kolsyrat vatten.
promenadskor.
Mat blogg.

Department of Health

Wisconsin Department of Health Services driver ett Family Planning reproduktiv hälsa program som ger kvinnor och par med preventivmedelsrådgivning. Programmet erbjuder graviditetstest, reproduktiv hälsa screening och preventivmedel. Den familjeplanering programmet genomfördes för att ge människor i hela staten tillgång till kvalitet, prisvärda preventivmedel och vård.

Waiver Program

Wisconsin har en familjeplaneringsmetod Waiver Program som vänder sig till kvinnor med låg inkomst i åldern 15 och 44. Det främsta syftet med detta program är att undvika oönskade graviditeter. Stödberättigande kvinnor som registrerar sig för detta program ges omedelbar tillgång till hälsovård och preventivmedel gratis. I Wisconsin är det här programmet kallas också BadgerCare Plus och är subventionerad genom Medicaid.

Private Practice

Family Planning hälso-och sjukvård är ett privatägt, ideell reproduktiv vårdcentralen i centrala Wisconsin länen. Det är konfidentiellt och låga kostnader och ger vård till människor i alla åldrar och inkomst. Centret levererar inte adoption eller abort, men det kan ge grundläggande information om tjänsterna. Organisationen är medlem i Wisconsin familjeplanering och reproduktiv hälsa Association.

Universitet

Eleverna kan ha tillgång till familjeplanering på sin universitetets Studenthälsan. Vissa elever kommer att vara berättigade till gratis tjänster under Waiver programmet men kommer att behöva kontrollera med centrum först. Studenthälsan Centers tar ofta walk-in patienter och utnämningar, så länge patienten är för närvarande inskrivna vid universitetet. Kontakta din skola vårdcentral mer information. University of Wisconsin-Oshkosh är en sådan skola som erbjuder dessa tjänster.

Planned Parenthood

Planned Parenthood är en rikstäckande organisation, som ger reproduktiv och sexuell hälsa för vuxna och tonåringar. Det finansieras av offentliga bidrag, Medicaid och enskilda bidrag, bland andra källor. Tjänsterna omfattar födelse-bekämpningsmetoder, familjeplanering, sexuellt överförbara infektioner test och abort vård. De erbjuder också utbildningsprogram för skolan och hemorten om sådana ämnen som avhållsamhet och sexuell hälsa.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:normala mänskliga puls

Relaterade artiklar


 • definitiva tecken på graviditet
 • vad man gör om en 2-årig har en urinvägsinfektion
 • är tea tree olja är bra för ditt ansikte?
 • varför är menstruationscykeln undertryckta under graviditeten?
 • klimakteriet och viktminskning
 • Hur får jag preventivmedel?
 • normala syre nivån på en persons
 • kan orsaka anemi sent & oregelbunden mens?
 • hur man vidta förebyggande åtgärder för att undvika att bli sjuk
 • struktur skelettmuskler
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com