förbrända kalorier hoppa rep

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-24
Kalorier kan brännas i en mängd olika sätt. Ofta folk tycker om löpning, cykling, vandring och promenader som lämpliga övningar att utföra denna uppgift. En av de mest intensiva övningar utförs av professionella idrottsmän, men har också varit en lekplats favorit i årtionden-hoppa rep. Detta synes juvenila form av rekreation kan också användas för att märkbart tonen muskler, uthållighet öka muskler och bränna kalorier

Hur hopprep

Hoppa rep är nästan självförklarande, det handlar om hoppning och ett rep. Aerobic hoppa rep använder ett rep någonstans från 7 till 11 meter långa, beroende på höjden på den person som använder det. Generellt för en person understiger 4 fot 10 inches tall, är en 7-fots rep tillräckliga. För människor från 4 fot 10 inches till 5 fot 3 inches, använda en 8-fots rep. Från 5 fot 4 inches till 5 fot 10 inches, en 9-fots rep är bäst. Folk från 5 fot 11 inches till 6 fot 6 inches borde få en 10-fots rep, och personer över 6 fot 6 inches bör sikta på en 11-fots rep.

Till att börja med vardera änden av repet innehas av en hand och de enskilda hoppande bör stå med fötterna axelbrett isär, repet som ligger löst på marken bakom hans fötter. Repet är sedan svängde över huvudet på individen och sedan hoppade över eftersom det går under fötterna. Detta görs i en upprepad sekvens. De enskilda hoppande ska hoppa på bara bollar på fötterna och bör svänga repet med handleder och underarmar.

Kaloriförbränning hoppa rep

En kalori är en vetenskaplig etikett för en enhet för energi. Tekniskt sett är det den mängd energi som behövs för att öka 1 gram vatten med 1 grad Celsius. Mat har kalorier i det, där kroppen förbränner när du tränar. Om några kalorier inte bränns, de är lagrade, vilket resulterar i fettceller.

Det finns ett antal variabler som är inblandade vid beräkningen av den förbrända kalorier av en enskild motion, inklusive vikt och höjd hopparen. I genomsnitt en person som väger 180 u00A3. kommer att bränna ca 800 kalorier i timman hoppar rep. Ju tyngre man är desto större kalorier bränner. En lättare person bränner färre kalorier. Andelen bränna kan ökas genom att öka hastigheten och höjden på hoppet. Ett annat sätt att öka antalet brända kalorier är att gå, springa eller uppför en backe medan hoppa rep.

Typer av Jump Roping

hoppa rep kan verka triviala, men det finns många sätt att expandera utöva hopprep . Typer av hoppa rep skiljer antingen ändra repet själv eller genom att ändra sitt sätt att gungar. Olika typer av rep omfattar hastighet rep, som är lättare och används för snabba korta hopp, massivt gummi eller linor läder, som är de enklaste att använda, viktat rep och linor pärlstav, som är svårare att svänga genom luften. Varje typ av lina ger en unik twist till träningen, som producerar olika resultat.

Förändring av hur linan är svängde kan vara en kreativ process. Den gemensamma tricks används när hoppa rep är den dubbla under, där linan svängs dubbelt under fötterna innan hoppet är klar, den tredubbla under, där linan går tre gånger under fötterna, och korset, vilket är när handtagen korsas och uncrossed framför bygeln kropp varje gång repet svängs under fötterna.

Fördelar hoppa rep

hoppa rep är en stor aerob träning och kommer att öka uthållighet, styrka, muskelmassa, flexibilitet och bentäthet, som motverkar benskörhet. Dessutom är det lätt att lära sig, billiga och kan varieras för en mer intressant träning. Genom att hoppa rep, en person kan bli snabbare, balanserad, snabb och samordnad.

Faror hoppa rep

Som med varje övning, konsultera en läkare innan du påbörjar en jump-rep rutin. Hoppa rep kommer att kraftigt öka hjärtslag och är inte för personer med hjärtproblem. Det finns också en möjlighet att snubbla, så man måste vara uppmärksam för att hoppa på en stabil, hinder-fri zon. En del kvinnor med en försvagad bäckenbotten bör också avstå från att hoppa rep.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:hemgjorda lösningar för huvudlöss

Relaterade artiklar


 • hur man får den bästa sjukförsäkring planer
 • Perimenopause & kost
 • kirurgi-menopaus
 • hygien aktiviteter för barn
 • social inlärning ändring teori beteende
 • super livsmedel för äldre
 • hem löss behandlingar
 • hur man lär sig poäng arbetsmarknaden akupressur
 • börjar morgonen sjukdom vid 8 veckor
 • tecken och symtom på anemi hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com