gör det själv förlossningsinduktion

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-18
Om du är i din sista två veckorna av graviditeten, är du förmodligen ivriga att leverera ditt barn. Det finns många gamla fruar berättelser, och många människor har råd om vad som fungerat för dem. Om du är ivrig att få ditt arbete rör sig, prova några av dessa naturliga sätt att hjälpa till med induktion

Sex and bröstvårtan stimulering

Sex kan vara det sista du tänker på i detta skede av graviditeten, men det kan hjälpa förmå labor. Prostaglandiner släpptes i en mans sperma hjälpa mogna livmoderhalsen. Under din interna prov i slutet av din graviditet, din läkare kontrollerar om livmoderhalsen är dilating och utplåna eller mjukgörande, gallring och förkorta, som är tecken på arbetskraft. Den prostaglandiner hjälper livmoderhalsen vidgas och utplåna, som kan hjälpa förmå labor. Vissa läkare gäller även en prostaglandin gel till patienternas cervixes att producera liknande effekt, enligt WebMD.

ha en orgasm under samlag kan också hjälpa till med arbetskraft induktion. En orgasm frigör oxytocin, som inducerar sammandragningar under förlossningen. Pitocin, det syntetisk form av oxytocin, används av läkarkåren för att påskynda eller framkalla arbetskraft.

Nippel stimulering kan också få liknande effekter. Nippel stimulering kan frigöra oxytocin, förmå sammandragningar.

Ricinolja och Cohosh

Det finns flera naturläkemedel som är tänkt att få arbetskraft. Ricinolja är en olja görs från ricin. Ungefär två till sex timmar efter att ha druckit det, kommer du att uppleva magkramper och diarré, vilket gör att livmodern att kontraktet också. När livmodern avtal är prostaglandiner och ger upphov livmoderhalsen att vidgas och utplåna.

Silverax och blå Cohosh är två örter används för att inducera förlossningen. Silverax är tänkt att göra värkarna mer regelbundet, och blå Cohosh tros orsaka sammandragningar att bli starkare.

Enligt WebMD, de flesta experter säger att det inte finns några bevis dessa metoder fungerar. Många experter tror också de orsakar mer skada än nytta. Specifikt orsakar ricinolja diarré, vilket kan leda till uttorkning och kan vara farliga och skadliga.

accupressure

accupressure använder tryckpunkter för att försöka förmå labor. Det finns två tryckpunkter på kroppen trodde att producera sammandragningar. Den första är i bandet mellan tummen och pekfingret. Enligt givebirthnaturally. com, nypa bandet och försiktigt massera detta område i cirklar i 30 sekunder till en minut i taget, med pauser på ca 2 minuter mellan värkarna.

Den andra tryckpunkt orsaka sammandragningar sitter ovanför utsidan av fotleden ben. Du hittar den här tryckpunkt, gå upp fyra fingrar bredder från vristen ben. Trycket punkt bör öm när man rör vid det. Massage denna plats för att framkalla en sammandragning sedan sluta när sammandragning börjar. Du kan starta igen när nedgången stannar.

Vandring

Enligt givebirthnaturally. com, promenader hjälper användning allvar att pressa barnet nedåt, vilket gör att livmoderhalsen att mogna. Men många experter tror det inte göra mycket för att få arbetskraft. Enligt WebMD, hjälper gångställning barnet för förlossningen, men eftersom det gör ingenting för att släppa prostaglandiner, gör det lite för att faktiskt få arbetskraft.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:klimakteriet och menstruation

Relaterade artiklar


 • antepartum omvårdnad diagnos
 • Effekten av Benadryl under graviditeten
 • typer av medicinska sax
 • hur man överlever utan toalettpapper
 • Syftet med förpackningar
 • sätt att föreställa en pojke
 • vitamin behov för kvinnor
 • hur man kan bli av manliga jäst infektioner
 • fakta vänster om vänsterhänta kontra högerhänta personer
 • användning av Premarin grädde
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com