homeopati för klimakteriet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-17
Menopause är markerad med den dag du har haft någon perioder under tolv månader i följd. Innan du kommer dit, kommer du att tillbringa allt från tre till 15 år i klimakteriet. När du har din en dag i klimakteriet, du anses vara post-menopausala.

Den tid som ger kvinnor mest oro är oftast perimenopause. Homeopati för klimakteriet kan ofta ge symtomlindring och en fräsch för perimenopause och därefter

Vad är homeopati?

Enligt The Society of homeopater, är homeopati ett system av medicinsk behandling som är mycket använder utspädda ämnen för att utlösa kroppens immunsystem att läka sig själv. Dessa ämnen skulle orsaka symptom hos en frisk person som liknar dem som den osunda personen lider av.

Genom att använda homeopatiska medel, utlösa en reaktion mot klimakteriet symtom i ditt immunsystem.

värmevallningar och nattliga svettningar

värmevallningar och nattliga svettningar är bland de oftast rapporterade, och oroande symptom på klimakteriet förändringar. HolisticOnline. com rapporterar att flera naturläkemedel för klimakteriet kan användas för att lindra.

Sepia fungerar bra när värmevallningar åtföljs av illamående, svaghet och depression, och Lachesis mutus hjälper när värmevallningar från ditt huvud, bli värre i varma miljöer, och är befriade från att vara i utomhus .

Pulsatilla kan användas när din värmevallningar verkar komma när inomhus, så att du känner kyligt och känslomässiga.

Belladonna fungerar för värmevallningar som finns i din ansikts område och att du känner dig irriterad, eventuellt med hjärtklappning.

Känslor

När menopausala förändringar sätta stress, naturläkemedel för klimakteriet såsom som Chamomilla för överkänslighet, irritabilitet och sömnlöshet, eller pulsatilla för lynnighet, sorg och weepiness, kan hjälpa.

Stramonium lindrar ilska, rädsla och irritation och Ignatia lindrar Amara stress och nervositet.

PMS

Dina menstruationer kommer att fortsätta under större delen av perimenopause, och PMS ibland förvärras under denna tid. Cimicifuga racemosa är ett homeopatiskt klimakteriet rättsmedel som lindrar smärtsamma menstruationer som kommer med irritabilitet, överkänslighet och en allmän känsla av obehag.

Den homeopatiska phosphorica avhjälpa magnesia arbetar för magkramper och huvudvärk och natrum muriaticum hjälper till med tunga, oregelbundna och långa perioder som kommer med tårar och känslor av emotionell och fysisk utmattning.

torrhet i slidan

Av alla symtom på perimenopause och klimakteriet, torrhet i slidan är en av de mest besvärande. Enligt Alternativ medicin Zone, två vanliga homeopatiska läkemedel för denna sjukdom är natrum muriaticum, vilket fungerar bra om du har vaginal torrhet tillsammans med vattenretention och ett sug för salt. Staphysagria är ett homeopatiskt klimakteriet botemedel som hjälper till att lindra vaginal torrhet åtföljas av smärtsamma samlag. Staphysagria hjälper också minska problemet med ofrivillig urinering.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:I början av klimakteriet

Relaterade artiklar


 • symptom på ischias endometrios
 • bröst överbelastning i spädbarn
 • harlekin baby syndrome
 • hur ofta är graviditetstester fel?
 • matsmältningssystemet roliga fakta
 • biverkningar av Adipex-p
 • prevera biverkningar
 • alla sätt att sluta röka
 • risk för missfall: första trimestern av graviditeten & tyngdlyftning
 • hälsosamma menyer för förskolebarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com